Пневматичен зърно-транспортьор пневмотранспортьор за зърно

гр. Варна | Публикувана на 2019-10-11 10:01:32.
ID на обява: 592989 | Брой разглеждания: 208
Пневматичен зърно-транспортьор пневмотранспортьор за зърно

Състояние: Ново
Тип: Бизнес

Машината засмуква зърното от една точка и го разтоварва в друга точка, до 5м височина. Капацитетът й е 20т/ч (до 120т/ч за други модели), за транспортното разстояние до 20м*. Захранва се с трифазен ток (контролно табло с ключ star-delta).
*капацитетът спада в съответствие с увеличаването на транспортното разстояние (основно засмукващото разстояние); посоченият капацитет важи за пшеница, слънчоглед, рапица.
НАЧИН НА РАБОТА НА МАШИНАТА
От натоварващия край се засмукват едновременно въздух и зърно. В засмукващия циклон зърното се разделя от въздуха по гравитачен път. Чрез ротационна клапа, зърното се насочва към разтоварващата част и се разтоварва с налягането на вече засмукания въздух. В циклона скоростта се успокоява и зърното се разтоварва.
ПРИЛОЖЕНИЯ НА ТРАНСПОРТЬОРА
ОБСЛУЖВАНЕ НА ТРУДНО-ДОСТЪПНИ ТОЧКИ: Машината е лесно подвижна и може да се позиционира в трудно-достъпни точки. Там, където не може да достъпи челния товарач или друга стандартна транспортна техника, идва на помощ пневматичния товарач – дъна на силози с остатъчно зърно, ъгли и колони в плоски складове.
ЗАМЕСТВАНЕ НА РЪЧНИЯ ТРУД: Чрез машината, на практика се елиминира изцяло ръчния човешки труд, тъй като тя извършва целия процес на товарене и разтоварване.
ЛЕСНО И ЕВТИНО ПРИДВИЖВАНЕ ДО ВАШЕТО СТОПАНСТВО: В редица стопанства липсва транспортна техника. Транспортирането на машината до различни дестинации е бързо и евтино (за разлика от по-тежката техника). Нашата машина се придвижва с обикновен товарен бус.
ЗАПАЗВАНЕ ЦЯЛОСТТА НА ЗЪРНОТО: Когато се претоварва зърно, Вашето желание е да не се поврежда ценната стока. Това се
постига с начина на работа на пневматичния транспортьор – зърното не е изложено на механични удари и деформация.
БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА РАБОТА И ЧИСТОТА: Начинът на работа с машината се характеризира с безопасност и чистота. Няма открити и опасни за работни части, липсват и облаците от прах, който се образуват, при работа с натоварващ шнек или при почитване на остатъчно зърно, чрез човешки ръчен труд.
НАМЕСА, ПРИ АВАРИЙНИ СИТУАЦИИ: Машината е полезна и при редица аварийни ситуации – отказ на наличната транспортна техника, почистване на разпиляно зърно, изолиране на влажно зърно и т.н.
Цена на машината: без включен ДДС
Цената подлежи на договаряне!
Илинели е вносител на различни марки техника за зърно-съхранение и зърнен анализ.

Посетете нашия уеб-сайт: bitak.net, за да се запознаете с подробна информация за транспортьорите с други мощности (ДО 120т/ч)!

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега

1.00лв.


Обява от В. Х. Кансълтинг ЕООД

(Регистриран на: 2018-06-08 12:13:38)