Поддръжка на паркет след лакиране

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Стара загора | Публикувана на 2020-04-15 05:55:50.
ID на обява: 450104 | Брой разглеждания: 323
Поддръжка на паркет след лакиране

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Лакирането допринася за запазване на дървото, подчертава неговата шарка и придава блясък или мат. Преди лакиране паркетът може да се оцвети по желание.
Има лакове на различна основа с определени преимущества и недостатъци: еднокомпонентен и двукомпонентен полиуретанов лак, лак на водна основа, масла. Преди нанасяне на лак на водна основа се полага специален грунд, който създава добре наситена и топло оцветена основа.
Дъбовият паркет получава добро покритие при двукратно полагане на лак, а буковият паркет и дюшемето - при трикратно полагане на лак.За офиси или други натоварени помещения се препоръчва трикратно полагане на лак независимо от вида на паркета.
След лакиране паркетът се поддържа с влажна кърпа и с подходящи почистващи препарати за дърво, например шведските Bona Wood Floor Cleaner, Wood Floor Cleaner Refill, Wood Floor Cleaning Kit и Wood Floor Refresher.

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "ПОДДРЪЖКА НА ПАРКЕТ СЛЕД ЛАКИРАНЕ":
Циклене и лакиране на паркет с лак bona novia / гр. Стара загора

Фирма Акция2010 ЕООД предлага безпрахово циклене на естествен паркет и лакиране с Bona Novia - еднокомпонентен лак на водна основа за обработка на дървени подове в жилищни помещения или други подобни обекти с нормално натоварване. Bona Novia не се нуждае...

Ремонт на покриви / гр. Стара загора

    Строителна бригада изваршва:  Ремонт на покриви и хидроизолации,претърсване на керемиди,смяна на олуци и водостоци,всякакъв вид обшивки,почистване на комини тавани и мазета със собствен транспорт,повдигане н...

Ремонт на покриви / гр. Стара загора

Строителна фирма предлага качествени и професионални строителни услуги на достъпни цени- ремонт на покриви, изграждане на нови, пренареждане на керемиди, смяна на улуци,идрозолация на покриви, покриви с битумна керемида и с LT- ламарина.

Ремонт на покриви в цялата страна. / гр. Стара загора

- Ремонт на покриви - Хидроизолация - Пренареждане на керемиди - Поставяне на хоризонтални и вертикални улуци - Водосточни тръби - Битумни керемиди - Повдигане на тавански стай - Изграждане на нови покривни конструкции - Тенекеджийски услуги - Измазване н...

Безплатно


Обява от akcia2010

(Регистриран на: 2016-12-11 15:25:12)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви

гр. Стара загора

0.00лв.