Полумаска New Eurmask за защита от прах, пари, органични ве-ва на фирма Upixx

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2022-10-11 08:54:08.
ID на обява: 596433 | Брой разглеждания: 443
Полумаска New Eurmask за защита  от прах, пари, органични ве-ва на фирма Upixx

Състояние: Ново
Тип: Частна

Полумаска New Eurmask за защита от прах, пари, органични ве-ва на фирма Upixx , подходяща за филтри 26235-26238
Гумена полумаска с 2 гнезда на Milla Antinfortunistica. Филтрите са на винт. Полумаската е с клапан за издишване, регулируем ремък и полихлоропренов каучук.
Маската се продава без филтри! Филтрите се поръчват bitak.net допълнително, спрямо особеностите и състава на опасното вещество в заобикалящата среда! Необходимо е да има достатъчно съдържание на кислород във вдишвания въздух (поне 17 об.%).

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "ПОЛУМАСКА NEW EURMASK ЗА ЗАЩИТА ОТ ПРАХ, ПАРИ, ОРГАНИЧНИ ВЕ-ВА НА ФИРМА UPIXX":
Газови горелки / гр. София

Шведски газови горелки -неизползвани-марка Малмьо/трябва ви само газова бутилка и кислородна и режете и заварявате всякакви метали!

ЛИНИЯ за ПРОИЗВОДСТВО на ПЕЛЕТИ / гр. София

ЛИНИЯ за ПРОИЗВОДСТВО на ПЕЛЕТИПредназначение: производство на пелети от иглолистна/широколистна дървесина, биомаса, изрезки, талаш, трина, сено, слама, слънчогледови люспи, фуражни смески и др. суровини и материали. Произведените пелети са с диаметър 6 м...

ДРОБОМЕТНА КАМЕРА / гр. София

ДРОБОМЕТНА КАМЕРА Предназначение: почистване на листова ламарина; профили; греди; колони; тръби; едри и дребни леярски, чугунени или стоманени детайли Дробометната камера се използва за почистване на черни, неръждаеми и цветни метали от ръжда и масло пре...

Жетони, жетониери, монетници за вендинг, солариум, клатушки, дартс / гр. София

Предлагаме различни модели жетони и жетонни / монетни механизми, подходящи за вендинг машини, солариуми, автомивки, кафеавтомати, детски клатушки, джаги, билярд, дартс, кранчета за играчки и други развлекателни автомати.

30.00лв.


Обява от krotex

(Регистриран на: 2016-12-12 15:21:27)