Пречиствателни станции biocleaner® за офиси , малки предприятия и бензиностанции

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Аксаково | Публикувана на 2019-12-19 09:45:07.
ID на обява: 517271 | Брой разглеждания: 346
Пречиствателни станции biocleaner®  за офиси , малки предприятия и бензиностанции

Състояние: Използвано
Тип: Бизнес

BioCleaner®  са чешки пречиствателни станции за отпадъчни води, които в продължение на 10 години доказаха своята ефективност и качество в България. Те са биологични аеробни пречиствателни съоръжения, които безпроблемно заменят така разпространените и нехигиенични септични ями в България.  Технология  BioCleaner®  е патентована от чешката фирма Енви пур и е доказала, че е най-ефективната технология за пречистване на отпадъчни води съобразено и с климатични условия в България. При нея не се образува активна утайка, която трябва периодично да бъде почиствана и няма никаква миризма, която да се връща в сервизните помещения на сградата, независимо от промени в атмосферното налягане и други климатични фактори. Профилактика на съоръжението се прави един път на 4-5 години според натоварването като тя се състои от смяна на водата в нея,  без да се налага изпомпване със специализирана фадрома.

Съоръженията работят с електричество, но са изключително икономични  и не им се добавят никакви допълнителни консумативи като микроорганизми, прахчета или др.

Пречиствателни станции BioCleaner®  са с много добър дизайн, доставят се напълно завършен вид  без да се налага предварително проектиране. Монтажът им е лесен и не изисква значителни строителни действия и подготовка. Това са компактни модулни системи в един съд от изключително здрав полипропилен, в които е инсталирана технология  BioCleaner®  . Доставят се в напълно готов вид, придружени с подробна документация и всички сертификати, удостоверяващи перфектното им качество.

Всяка пречиствателна станция има собствен управляващ модул, който представлява компютърна единица и от нея съоръжението може да бъде настроено да работи с по-голяма или по-малка натовареност в зависимост от броя хора, които обитават сградата.

Пречиствателни станции BioCleaner®  се доставят в България от фирма Ейч Джи Енд Сонс  ЕООД, която е представител на чешката Енви пур и има специален сертификат за монтаж и гаранционно обслужване на съоръженията.  Българската фирма дава 4 години пълна гаранция на цялото оборудване като полипропиленовите съдове са  практически вечни.

Безспорно  Пречиствателни станции BioCleaner®  се доказаха като най-качествените пречиствателни съоръжения  с единствената технология на пречистване, която не създава никакви проблеми. Поради тази причина са и най- търсени. За да се свържете с фирмата доставчик за безплатен оглед на място и компетентни съвети относно избор на модел и монтажа му, просто посетете  :  bitak.net

Или се обадете на тел : 0886772566 инж. Георгиев


Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега

Безплатно


Обява от инж. Георгиев

(Регистриран на: 2017-02-18 21:27:54)