Пречиствателни съоръжения за хотели bio cleaner®

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Бяла | Публикувана на 2020-08-07 09:59:24.
ID на обява: 521194 | Брой разглеждания: 406
Пречиствателни съоръжения за хотели bio cleaner®

Състояние: Използвано
Тип: Бизнес

Пречиствателни станции с изключителни показатели на пречистване на отпадъчните води.Показателите са легитимирани в оторизирани лаборатории на Европейската комисия по екология (EEC) след прецизни тестове и са без конкуренция. Пречиствателни станции BioCleaner®  са изработени от изключително здрав, висококачествен и хомогенен полипропилен. Дебелината на полипропилена, от който са изработени моделите от "ВС-4" до "ВС-25" е от 8мм(0,8см) до 10мм(1см), а дебелината на моделите от "ВС-30" до "ВС-150" е от 80мм(8см) до 100мм(10см) в зависимост от модела. Формата, дизайнът, конфигурацията, здравината на материала и уникалната технология ги прави практически вечни.

В сравнение с другите Пречиствателни станции при BioCleaner®  не се налага на определен период да се изпомпва излишната утайка нито да се сгъстява същата по простата причина ,че такава няма. Пречиствателни станции BioCleaner®  са абсолютно без никакви консумативи и експлоатацията им не изисква никакви разходи. Безаварийната работа на Пречиствателни станции BioCleaner®  е гарантирана!

Технология BioCleaner® е доказала  вече и в практиката своята уникалност и практичност. Пречиствателните станции Envi pur  с тази технология са най-предпочитаните съоръжения за пречистване на битови отпадъчни води в цяла Европа, Америка и Азия. Фирмата производител има вече представителства по целия свят. За България представител на фирма Envi pur  е българската  Ейч Джи Енд Сонс, която вече 10 години е лидер на пазара. Ако посетите техният сайт: bitak.net  ще имате възможност да разгледате много снимков и видеоматериал


Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ХОТЕЛИ BIO CLEANER®":

Безплатно


Обява от инж. Георгиев

(Регистриран на: 2017-02-18 21:27:54)