Предколедна Виена - Будапеща - Братислава - без нощен преход

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2018-11-08 15:05:30.
ID на обява: 598896 | Брой разглеждания: 304
Предколедна Виена - Будапеща - Братислава - без нощен преход

Тип: Бизнес

Предколедна Виена - Будапеща - Братислава - без нощен преход

Цена от: 375 лв.

Дата:12.12.2018
Маршрут: София - Будапеща - Виена - Братислава - София
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки
Транспорт: aвтобус

1-ви ден - 12.12.2018 :
Отпътуване от София в 5.30 ч. от пл. "Руски пмаетник". Пътува се по маршрут София - Калотина - Ниш - Белград - Будапеща (780 км.) Пристигане в Будапеща.
Настаняване в хотел 3* в Будапеща /периферно разположен/.
По желание вечерна разходка с корабче по река Дунав с чаша шампанско, парче торта и незабравима гледка към нощния град, окъпан в светлини /с допълнително доплащане - 14 евро; осъществява се при минимум 25 записани туристи/.
Нощувка.

2-ри ден -13.12..2018 :
Закуска.
Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод на български език: Площада на героите, Замъка Вайдахуняд, Парламента - най-внушителната административна сграда в Унгария / отвън /, сградата на Операта в Будапеща, базиликата Св. Ищван / отвън /, хълма на розите с резиденцията на Мария Терезия, Будайската крепост: Рибарските кули, Църквата Матиаш / отвън /.
Свободно време в Будапеща.
Отпътуване за Виена /Будапеща - Виена 260 kм/.
Настаняване в хотел 3* /периферно разположен/.
По желание вечеря по меню с традиционна австрийска кухня без включени напитки /с допълнително доплащане - 14 евро; осъществява се при минимум 25 записани туристи/.
Нощувка.

3-ти ден - 14.12.2018:
Закуска.
Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод на български език: забележителностите на Рингщрасе, Парламента със статуята на Атина Палада, Бургтеатър, великолепната сграда на Кметството във Виена, Виенският университет, Виенската държавна опера, Пратера с Виенското колело, Сградата на ООН (UNO City), шарените къщи на Домът Хундертвасер, дворецът на Евгени Савойски "Белведере", днес помещаващ Националната Художествена Галерия на Австрия, сградата на Музикферайн.
Пешеходна обиколка с местен екскурзовод на български език в старата част на Виена: Площад Мария Терезия, зимната резиденция на Хабсбургската династия "Хофбург", площад "Площад Грабен" с колоната на Чумата, "дантелената" катедрала Свети Стефан - един от символите на Виена и най-значителната готическа сграда в града.
По желание посещение на Двореца Шьонбрун - лятна резиденция на Хабсбургите и една от най-популярните туристически забележителности на Виена с местен екскурзовод на български език: включва разглеждане на двореца отвътре: около 20 от най- впечатляващите помещения, включително балната зала, покоите на Императрица Мария Терезия и Франц Йозеф /22 евро - в цената са включени вход за вътрешността на двореца и местен екскурзовод на български език; мероприятието се осъществява при минимум 25 записани туристи - заявява се предварително при записване в офиса на агенцията в момента на записване за екскурзията - при липса на предварителна заявка, участието в мероприятието не може да бъде гарантирано. Важна забележка: Максималния брой за мероприятието е 40 души - записването за мероприятието е до изчерпване на наличните места./
Възможност за посещение на Коледен концерт (Christmas Concert)- концертът ще се проведе в Golden Hall; изпълнител - Music of the Masters:
7 евро - включва билет за правостоящи места без видимост към сцената - 5 евро и 2 евро такса резервация;
36 евро - включва билет за с частична видимост към сцената - 34 евро и 2 евро такса резервация;
41 евро - включва билет с пълна видимост към сцената - 39 евро и 2 евро такса резервация
Броят на предлаганите билети е силно ограничен. Посещението на концерта се заявява и заплаща при записването за екскурзията. Срок за записване за концертите - 27.08.2018 г.- след тази дата билетите не са гарантирани.
Забележка: Заявилите посещение на предколедния концерт, няма да имат възможност да участват в организираната вечеря.
По желание вечеря по меню с традиционна австрийска кухня без включени напитки /с допълнително доплащане - 14 евро; осъществява се при минимум 25 записани туристи/.
Завръщане в хотела.
Нощувка.

4-ти ден - 15.12.2018:
Закуска.
Свободно време в центъра на града за посещение на най-големия Коледен базар пред великолепната сграда на Виенското кметство, неповторимите концерти на открито или разходка по най-дългата търговска улица Мария Хилферщрасе.
Посещение на Пратера с прочутото Виенско колело - увеселителния парк, част от визитната картичка на австрийската столица, целогодишно намига на посетители с хилядите си весели лампички и запленява с празничната шумотевица на атракционите си: въртележки, водна кула, влакчета на ужасите, призрачна къща и много, много други.
Отпътуване от Пратера към Братислава.
Пристигане в Братислава следобед.Пешеходна разходка в историческия център на града: Стара Радница и веселото кметство, хотел "Карлтон", Филхармонията, Народния театър, катедралата Св. Мартин, Михалската порта, Шьоне Наци, Чумил.
Нощувка в хотел 3* в Братисалава /периферно разположен/.

5-ти ден - 16.12.2018:
Закуска.
Отпътуване за България.
Завръщане в София късно вечерта.

Цена
375 лв. – на човек в двойна или тройна стая при еднократно плащане до 28.09.2018
389 лв. - еднократно плащане от 29.09. до 22.11.2018
399 лв.еднократно плащане след 22.11.2018

395 лв. - плащане с депозит от 29.09. до 22.11.2018
381 лв. - плащане с депозит до 28.09.2018
405 лв. - плащане с депозит след 22.11.2018

Цената включва:

Транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания;
Пътни такси и паркинги;
1 нощувка със закуска в хотел 3* в Будапеща, периферно разположен;
2 нощувки със закуска в хотел 3* във Виена, периферно разположен;
1 нощувка със закуска в хотел 3* в Братислава, периферно разположен;
Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод на български език;
Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод на български език
Пешеходна обиколка на историческия център на Виена с местен екскурзовод на български език;
Посещение на Братислава;
Екскурзоводско обслужване по маршрута
Цената не включва:

Разходите от личен характер;
Входните такси за музеи и други туристически обекти;
Разходка с корабче по река Дунав в Будапеща с местен екскурзовод, чаша шампанско и парче торта - 15 евро; за деца до 12 години - 8 евро - мероприятието се осъществява при минимум 25 записани туристи - заявява се предварително при записване в офиса на агенцията в момента на записване за екскурзията - при липса на предварителна заявка, участието в мероприятието не може да бъде гарантирано;
Вечеря с традиционно австрийско меню при минимум 25 души - 14 евро - заявява се в офиса на агенцията;
Слушалки по време на обиколка във Виена - 3 евро / препоръчително /;
Посещение на двореца Шьонбрун с екскурзоводска беседа и посещение на градините на двореца - 22 евро - в цената са включени вход за вътрешността на двореца и местен екскурзовод на български език; мероприятието се осъществява при минимум 25 записани туристи - заявява се предварително при записване в офиса на агенцията в момента на записване за екскурзията - при липса на предварителна заявка, участието в мероприятието не може да бъде гарантирано. Важна забележка: Максималния брой за мероприятието е 40 души - записването за мероприятието е до изчерпване на наличните места.
Цена на билети за коледния концерт на 14.12.2018:
7 евро - включва билет за правостоящи места без видимост към сцената - 5 евро и 2 евро такса резервация;
36 евро - включва билет за с частична видимост към сцената - 34 евро и 2 евро такса резервация;
41 евро - включва билет с пълна видимост към сцената - 39 евро и 2 евро такса резервация
Броят на предлаганите билети е силно ограничен. Посещението на концерта се заявява и заплаща при записването за екскурзията. Срок за записване за концертите - 27.08.2018 г.- след тази дата билетите не са гарантирани.

Доплащане за единична стая - 120 лв;
Доплащане за медицинска застраховка с покритие 5 000 евро за лица до 69 г. - 1 лв. на човек на ден
Доплащане за мед. застраховка с покритие 5 000 евро за лица от 69 г. до 85 г.- по 2.50 лв. на човек на ден
Лица над 85 години не се застраховат и ТО не носи отговорност при настъпване на застрахователно събитие-
Начин на плащане: аванс в размер на 30 % от пакетната цена за автобусен вариант и 50 % при самолетен вариант на човек при записване, доплащане до 15 работни дни преди датата на отпътуване.
- Застраховка "Отмяна на Пътуване" на фирма Групама ЕАД може да намерите информация ТУК. Сумата за застраховка отмяна на пътуване не се възстановява, Общи условия за застраховка "Отмяна на Пътуване"
- Общи условия за органзирано пътуване на АЛЕГРА ВИ ТУР ЕООД

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "ПРЕДКОЛЕДНА ВИЕНА - БУДАПЕЩА - БРАТИСЛАВА - БЕЗ НОЩЕН ПРЕХОД":
НОВА ГОДИНА 2019 В БЕЛГРАД - ХОТЕЛ MAJESTIC 4* / гр. София

НОВА ГОДИНА 2019 В БЕЛГРАД - ХОТЕЛ MAJESTIC 4* Цена:от499 лв.Марщрут:-София-Белград-Нови Сад-Беглрад-СофияПродължителност: 4 дни /3 нощувки Дата на отпътуване: 30.12.2018 – 02.01.2019Възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора, Плов...

Коледа или НГ на Халкидики Х. PORTO CARRAS-MELITON 5*соб.транспорт / гр. София

На Ситония за Коледа или Нова Година СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА В Х-Л PORTO CARRAS-MELITON BEACH 5*! СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ! КОЛЕДА 378 лева на човек за 3 нощувки в периода 23/12 - 26/12 в DLX DBL Golf View, със закуска и вечеря 289 лева на чове...

НГ о. Лефкада 30.12., 3 н.+вечери-Ioanian blue 5* / гр. София

1 ДЕН 30/12/2017: Отпътуване от София в 6:00 ч от стадион “ Васил Левски“ по маршрут София –Солун – Верия – Козани – Йоанина – Превеза – о-в Лефкада. Настаняване в хотел Ionian Blue 5* - Nikiana / само на 4 км от столицата на о-ва Лефкас /. Вечеря. Нощув...

Охрид - македонска приказка - настаняване в СТУДИО - екскурзия с автобус с отпътуване от София / гр. София

Вид транспорт: АвтобусПродължителност: 3 дни / 2 нощувкиМаршрут: София - Скопие - Охрид - манастирът Св. Наум - Струга - Битоля - СофияДати: 03.03.2018, 09.03.2018, 16.03.2018, 23.03.2018, 30.03.2018, 13.04.2018, 20.04.2018, 27.04.2018, 29.04.2018, 05.05....

375.00лв.


Обява от АЛЕГРА ВИ ТУР

(Регистриран на: 2016-12-11 15:25:19)