Предколедна Виена - Будапеща - Братислава - без нощен преход

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2018-11-12 13:57:00.
ID на обява: 599039 | Брой разглеждания: 274
Предколедна Виена - Будапеща - Братислава - без нощен преход

Тип: Бизнес

Предколедна Виена - Будапеща - Братислава - без нощен преходЦена от: 375 лв.

Дата:12.12.2018
Маршрут: София - Будапеща - Виена - Братислава - София
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки
Транспорт: aвтобус

1-ви ден - 12.12.2018 :
Отпътуване от София в 5.30 ч. от пл. "Руски пмаетник". Пътува се по маршрут София - Калотина - Ниш - Белград - Будапеща (780 км.) Пристигане в Будапеща.
Настаняване в хотел 3* в Будапеща /периферно разположен/.
По желание вечерна разходка с корабче по река Дунав с чаша шампанско, парче торта и незабравима гледка към нощния град, окъпан в светлини /с допълнително доплащане - 14 евро; осъществява се при минимум 25 записани туристи/.
Нощувка.

2-ри ден -13.12..2018 :
Закуска.
Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод на български език: Площада на героите, Замъка Вайдахуняд, Парламента - най-внушителната административна сграда в Унгария / отвън /, сградата на Операта в Будапеща, базиликата Св. Ищван / отвън /, хълма на розите с резиденцията на Мария Терезия, Будайската крепост: Рибарските кули, Църквата Матиаш / отвън /.
Свободно време в Будапеща.
Отпътуване за Виена /Будапеща - Виена 260 kм/.
Настаняване в хотел 3* /периферно разположен/.
По желание вечеря по меню с традиционна австрийска кухня без включени напитки /с допълнително доплащане - 14 евро; осъществява се при минимум 25 записани туристи/.
Нощувка.

3-ти ден - 14.12.2018:
Закуска.
Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод на български език: забележителностите на Рингщрасе, Парламента със статуята на Атина Палада, Бургтеатър, великолепната сграда на Кметството във Виена, Виенският университет, Виенската държавна опера, Пратера с Виенското колело, Сградата на ООН (UNO City), шарените къщи на Домът Хундертвасер, дворецът на Евгени Савойски "Белведере", днес помещаващ Националната Художествена Галерия на Австрия, сградата на Музикферайн.
Пешеходна обиколка с местен екскурзовод на български език в старата част на Виена: Площад Мария Терезия, зимната резиденция на Хабсбургската династия "Хофбург", площад "Площад Грабен" с колоната на Чумата, "дантелената" катедрала Свети Стефан - един от символите на Виена и най-значителната готическа сграда в града.
По желание посещение на Двореца Шьонбрун - лятна резиденция на Хабсбургите и една от най-популярните туристически забележителности на Виена с местен екскурзовод на български език: включва разглеждане на двореца отвътре: около 20 от най- впечатляващите помещения, включително балната зала, покоите на Императрица Мария Терезия и Франц Йозеф /22 евро - в цената са включени вход за вътрешността на двореца и местен екскурзовод на български език; мероприятието се осъществява при минимум 25 записани туристи - заявява се предварително при записване в офиса на агенцията в момента на записване за екскурзията - при липса на предварителна заявка, участието в мероприятието не може да бъде гарантирано. Важна забележка: Максималния брой за мероприятието е 40 души - записването за мероприятието е до изчерпване на наличните места./
Възможност за посещение на Коледен концерт (Christmas Concert)- концертът ще се проведе в Golden Hall; изпълнител - Music of the Masters:
7 евро - включва билет за правостоящи места без видимост към сцената - 5 евро и 2 евро такса резервация;
36 евро - включва билет за с частична видимост към сцената - 34 евро и 2 евро такса резервация;
41 евро - включва билет с пълна видимост към сцената - 39 евро и 2 евро такса резервация
Броят на предлаганите билети е силно ограничен. Посещението на концерта се заявява и заплаща при записването за екскурзията. Срок за записване за концертите - 27.08.2018 г.- след тази дата билетите не са гарантирани.
Забележка: Заявилите посещение на предколедния концерт, няма да имат възможност да участват в организираната вечеря.
По желание вечеря по меню с традиционна австрийска кухня без включени напитки /с допълнително доплащане - 14 евро; осъществява се при минимум 25 записани туристи/.
Завръщане в хотела.
Нощувка.

4-ти ден - 15.12.2018:
Закуска.
Свободно време в центъра на града за посещение на най-големия Коледен базар пред великолепната сграда на Виенското кметство, неповторимите концерти на открито или разходка по най-дългата търговска улица Мария Хилферщрасе.
Посещение на Пратера с прочутото Виенско колело - увеселителния парк, част от визитната картичка на австрийската столица, целогодишно намига на посетители с хилядите си весели лампички и запленява с празничната шумотевица на атракционите си: въртележки, водна кула, влакчета на ужасите, призрачна къща и много, много други.
Отпътуване от Пратера към Братислава.
Пристигане в Братислава следобед.Пешеходна разходка в историческия център на града: Стара Радница и веселото кметство, хотел "Карлтон", Филхармонията, Народния театър, катедралата Св. Мартин, Михалската порта, Шьоне Наци, Чумил.
Нощувка в хотел 3* в Братисалава /периферно разположен/.

5-ти ден - 16.12.2018:
Закуска.
Отпътуване за България.
Завръщане в София късно вечерта.

Цена
375 лв. – на човек в двойна или тройна стая при еднократно плащане до 28.09.2018
389 лв. - еднократно плащане от 29.09. до 22.11.2018
399 лв.еднократно плащане след 22.11.2018

395 лв. - плащане с депозит от 29.09. до 22.11.2018
381 лв. - плащане с депозит до 28.09.2018
405 лв. - плащане с депозит след 22.11.2018

Цената включва:

Транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания;
Пътни такси и паркинги;
1 нощувка със закуска в хотел 3* в Будапеща, периферно разположен;
2 нощувки със закуска в хотел 3* във Виена, периферно разположен;
1 нощувка със закуска в хотел 3* в Братислава, периферно разположен;
Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод на български език;
Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод на български език
Пешеходна обиколка на историческия център на Виена с местен екскурзовод на български език;
Посещение на Братислава;
Екскурзоводско обслужване по маршрута
Цената не включва:

Разходите от личен характер;
Входните такси за музеи и други туристически обекти;
Разходка с корабче по река Дунав в Будапеща с местен екскурзовод, чаша шампанско и парче торта - 15 евро; за деца до 12 години - 8 евро - мероприятието се осъществява при минимум 25 записани туристи - заявява се предварително при записване в офиса на агенцията в момента на записване за екскурзията - при липса на предварителна заявка, участието в мероприятието не може да бъде гарантирано;
Вечеря с традиционно австрийско меню при минимум 25 души - 14 евро - заявява се в офиса на агенцията;
Слушалки по време на обиколка във Виена - 3 евро / препоръчително /;
Посещение на двореца Шьонбрун с екскурзоводска беседа и посещение на градините на двореца - 22 евро - в цената са включени вход за вътрешността на двореца и местен екскурзовод на български език; мероприятието се осъществява при минимум 25 записани туристи - заявява се предварително при записване в офиса на агенцията в момента на записване за екскурзията - при липса на предварителна заявка, участието в мероприятието не може да бъде гарантирано. Важна забележка: Максималния брой за мероприятието е 40 души - записването за мероприятието е до изчерпване на наличните места.
Цена на билети за коледния концерт на 14.12.2018:
7 евро - включва билет за правостоящи места без видимост към сцената - 5 евро и 2 евро такса резервация;
36 евро - включва билет за с частична видимост към сцената - 34 евро и 2 евро такса резервация;
41 евро - включва билет с пълна видимост към сцената - 39 евро и 2 евро такса резервация
Броят на предлаганите билети е силно ограничен. Посещението на концерта се заявява и заплаща при записването за екскурзията. Срок за записване за концертите - 27.08.2018 г.- след тази дата билетите не са гарантирани.

Доплащане за единична стая - 120 лв;
Доплащане за медицинска застраховка с покритие 5 000 евро за лица до 69 г. - 1 лв. на човек на ден
Доплащане за мед. застраховка с покритие 5 000 евро за лица от 69 г. до 85 г.- по 2.50 лв. на човек на ден
Лица над 85 години не се застраховат и ТО не носи отговорност при настъпване на застрахователно събитие-
Начин на плащане: аванс в размер на 30 % от пакетната цена за автобусен вариант и 50 % при самолетен вариант на човек при записване, доплащане до 15 работни дни преди датата на отпътуване.

- Застраховка "Отмяна на Пътуване" на фирма Групама ЕАД може да намерите информация ТУК. Сумата за застраховка отмяна на пътуване не се възстановява, Общи условия за застраховка "Отмяна на Пътуване"

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "ПРЕДКОЛЕДНА ВИЕНА - БУДАПЕЩА - БРАТИСЛАВА - БЕЗ НОЩЕН ПРЕХОД":
НОВА ГОДИНА 2019 В БЕЛГРАД - ХОТЕЛ MAJESTIC 4* / гр. София

НОВА ГОДИНА 2019 В БЕЛГРАД - ХОТЕЛ MAJESTIC 4* Цена:от499 лв.Марщрут:-София-Белград-Нови Сад-Беглрад-СофияПродължителност: 4 дни /3 нощувки Дата на отпътуване: 30.12.2018 – 02.01.2019Възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора, Плов...

Коледа или НГ на Халкидики Х. PORTO CARRAS-MELITON 5*соб.транспорт / гр. София

На Ситония за Коледа или Нова Година СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА В Х-Л PORTO CARRAS-MELITON BEACH 5*! СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ! КОЛЕДА 378 лева на човек за 3 нощувки в периода 23/12 - 26/12 в DLX DBL Golf View, със закуска и вечеря 289 лева на чове...

НГ о. Лефкада 30.12., 3 н.+вечери-Ioanian blue 5* / гр. София

1 ДЕН 30/12/2017: Отпътуване от София в 6:00 ч от стадион “ Васил Левски“ по маршрут София –Солун – Верия – Козани – Йоанина – Превеза – о-в Лефкада. Настаняване в хотел Ionian Blue 5* - Nikiana / само на 4 км от столицата на о-ва Лефкас /. Вечеря. Нощув...

Охрид - македонска приказка - настаняване в СТУДИО - екскурзия с автобус с отпътуване от София / гр. София

Вид транспорт: АвтобусПродължителност: 3 дни / 2 нощувкиМаршрут: София - Скопие - Охрид - манастирът Св. Наум - Струга - Битоля - СофияДати: 03.03.2018, 09.03.2018, 16.03.2018, 23.03.2018, 30.03.2018, 13.04.2018, 20.04.2018, 27.04.2018, 29.04.2018, 05.05....

375.00лв.


Обява от АЛЕГРА ВИ ТУР

(Регистриран на: 2016-12-11 15:25:19)