Прегледи при дерматолог в МБАЛ Вита

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2017-07-17 12:25:57.
ID на обява: 573206 | Брой разглеждания: 65
Прегледи при дерматолог в МБАЛ Вита

Тип: Бизнес

Дерматологията е специалност, занимаваща се с диагностика и лечение на бактериални, вирусни, алергични и други кожни заболявания. В ДКЦ Вита се извършват микроскопски, дерматоскопски, микробиологични и серологични изследвания за диагностика на тези заболявания.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ПРЕГЛЕДИ ПРИ ДЕРМАТОЛОГ В МБАЛ ВИТА":
 • Трансплантация на костен мозък в Анадолу / гр. София

  Центърът за хематологична онкология и трансплантация на костен мозък включва специално изградени и модерно оборудвани амбулаторна клиника, клиника за хоспитализация и лаборатория за обработка на стволови клетки. От особена важност за диагностиката и лечен...

 • Химиотерапия - медицинска онкология в Анадолу / гр. София

  Отделението по Медицинска онкология предлага диагностика и лечение на различни видове рак, превантивни мерки и клинични изследвания. Химиотерапията, най-общо казано, е третиране на тумори с химични вещества.

 • Лъчетерапия - радиационна онкология в Анадолу / гр. София

  Отделението по радиационна онкология, лъчетерапия, към болница Анадолу разполага с екип от опитни и отлично обучени специалисти, способни да прилагат и следват най-модерните технологии на световно ниво.

 • Онкологичен център в МЦ Анадолу / гр. София

  Онкологичният център предоставя услуги за диагностика и лечение на всички видове рак, диагностицира хора, подложени на риск от заболяване, взема превантивни мерки и следи за тяхното изпълнение.

Договаряне


Обява от Анадолу

(Регистриран на: 2017-03-16 10:36:55)