Прегледи при кардиолог в МЦ Вита

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2017-08-03 11:43:05.
ID на обява: 573913 | Брой разглеждания: 54
Прегледи при кардиолог в МЦ Вита

Тип: Бизнес

Кардиологията обхваща лечението на всички заболявания на сърдечно-съдовата система. Сърдечно-съдовите заболявания претърпяват бързо развитие, поради което е необходим чест контрол на състоянието.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ПРЕГЛЕДИ ПРИ КАРДИОЛОГ В МЦ ВИТА":
 • Трансплантация на костен мозък в Анадолу / гр. София

  Центърът за хематологична онкология и трансплантация на костен мозък включва специално изградени и модерно оборудвани амбулаторна клиника, клиника за хоспитализация и лаборатория за обработка на стволови клетки. От особена важност за диагностиката и лечен...

 • Химиотерапия - медицинска онкология в Анадолу / гр. София

  Отделението по Медицинска онкология предлага диагностика и лечение на различни видове рак, превантивни мерки и клинични изследвания. Химиотерапията, най-общо казано, е третиране на тумори с химични вещества.

 • Лъчетерапия - радиационна онкология в Анадолу / гр. София

  Отделението по радиационна онкология, лъчетерапия, към болница Анадолу разполага с екип от опитни и отлично обучени специалисти, способни да прилагат и следват най-модерните технологии на световно ниво.

 • Онкологичен център в МЦ Анадолу / гр. София

  Онкологичният център предоставя услуги за диагностика и лечение на всички видове рак, диагностицира хора, подложени на риск от заболяване, взема превантивни мерки и следи за тяхното изпълнение.

Договаряне


Обява от Smartcare

(Регистриран на: 2017-06-09 11:34:02)