Препарат instablue exstra за долен и горен резервоар на химически тоалетни /каравани/- 1л.

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2017-05-18 06:46:10.
ID на обява: 528296 | Брой разглеждания: 140
Препарат instablue exstra за долен и горен резервоар на химически тоалетни /каравани/- 1л.

Състояние: Използвано
Тип: Частна

ПРЕПАРАТ INSTABLUE EXSTRA ЗА ДОЛЕН РЕЗЕРВОАР НА ХИМИЧЕСКИ ТОАЛЕТНИ /КАРАВАНИ/- 1Л.
 
Описание:
Концентрирана санитарна течност за дезинфекция и разграждане, подходящ за всички видове химически тоалетни. Убива бактериите и микробите бързо и надеждно.
 
Предимства: надеждна, бързо действаща, не губи дезодориращи свойства при използване. Предотвратява появата на неприятни миризми в тоалетната и разтваря фекалиите.
 
Указания за употреба: преди ползване на тоалетната частично напълнете с вода резервоара за изпразване на фекалиите и добавете от Instablue. Препоръчителната дозировка е 5 мл. на 1 литър. Препаратът не съдържа формалдехид, биоразградим и е безвреден за околната сред.
 
Препоръки за съхранение: неограничено време за използване при температури между 2 и 40оС:
 
Съдържание: <5% нейонни ПАВ, <5%катионни ПАВ, <5%пропан-ди-ол, оцветители.
 
За повече информация bitak.net; 0878621509, 0878621508 ПРЕПАРАТ INSTAGREEN SPECIAL ЗА ГОРЕН РЕЗЕРВОАР НА ХИМИЧЕСКИ ТОАЛЕТНИ /КАРАВАНИ/- 1Л.
Описание:
Концентриран ароматизиращ и почистващ препарат с дезинфекциращо действие.
Препаратът е подходящ за всички химически тоалетни и е безвреден за околната среда.
 
Не съдържа формалдехид. Почиства, ароматизира, дезинфекцира. С ефективно дезинфекциращо действие, убива бактериите и вирусите – надежден и бързо действащ, ароматизира по време  на употреба, предотвратява образуването на неприятни миризми в резервоара с отпадъчна вода.
 
Дозиране: Добавете 50 мл. в горния резервоар за вода и оставете 15 минути да подейства. Отворете клапата и заедно с водата за почистване изпомпайте в тоалетната чиния. Като добавка към водата за измиване: добавете 30 мл. в резервоара за чистата вода.
 
 
ЦЕНА 19,90 ЛВ.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ПРЕПАРАТ INSTABLUE EXSTRA ЗА ДОЛЕН И ГОРЕН РЕЗЕРВОАР НА ХИМИЧЕСКИ ТОАЛЕТНИ /КАРАВАНИ/- 1Л.":
 • Сексуални стимуланти от bg stimulanti / гр. София

  Страдате ли от проблеми в сексуалния ви живот? Имате намалено либидо? Не се тревожете, защото има лесно решение на вашия проблем. Предлагаме ви да посетите онлайн магазин Bg Stimulanti, където ще откриете голямо разнообразие от качествени и ефективни секс...

 • Хранителни добавки за имунна система, сила и енергия от biovea / гр. София

  За да подобрите имунната си система,  трябва да използвате хранителни добавки и витамини. Най-доброто място, където можете да ги намерите е в онлайн магазинът на Biovea.bg . Там има изобилие от продукти, нужни за здравето и силата на вашият орга...

 • Лупа със лед лампичка / гр. София

  Нова висококачествена лупа със бяла лед светлина и кожен калъф към нея.Подходяща за употреба навсякъде и за четене в неосветени помещения. Увеличение- 3x /6x , рзмери-89*57*9mm. При изпращането с куриерска фирма ”Еконт” 10%отстъпка от куриерс...

 • Магнитна гривна от неръждаема стомана / гр. София

  Нова  гривна от неръждаема стомана с вградени магнити и кръстове.Дължина 22.2см, ширина 1.6см  и 9мм в стеснената част. Уникална за подарък със специалния си дизайн.  При изпращането с куриерска фирма ”Еконт” 10%отстъпка от кур...

Безплатно


Обява от Boneva

(Регистриран на: 2016-12-12 15:30:22)