Приемат се заявки за разсад римска лайка .

Тази обява е с изтекъл срок.
обл. Добрич | Публикувана на 2018-03-28 13:13:05.
ID на обява: 589636 | Брой разглеждания: 107
Приемат се заявки за разсад римска лайка .

Състояние: Ново
Тип: Частна

Приема поръчки за разсад кампания пролет есен 2018 г. за разсад Римска лайка - Flore Pleno .При правилно отглеждане, и спазване на технологиите, могат да се получат много добри добиви от около 1200 кг свежа маса на декар. А като суха маса - около 500 кг. Прибирането става с най-обикновена косачка за люцерна. Добивът на масло от декар е между 800 и 1000 г от дка. Предлагаме за всички настоящи наши клиенти, косене,транспорт и изваряване . Гарантирано изкупуване на маслото.Фирмата има сключени договори за износ на ет.масло.
Правили сме опити и с двата вида и видяхме, че могат да се изсушат и балират и през зимата, когато дестилериите нямат работа, тогава може да се вари маслото. Така до 4 пъти намаляваме стойността на варката. Ако една варка или един казан от 2,5 кубика, събира примерно около 800-1000 кг, в този случай събираме пет казана в една варка. Тук има допълнителен икономически ефект, защото загубата при „сушено“ масло е минимална. На практика ако правим масло от суха маса, това почти не дава отражение на качеството и количеството на крайния продукт.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ПРИЕМАТ СЕ ЗАЯВКИ ЗА РАЗСАД РИМСКА ЛАЙКА .":
  • Приемат се заявки за разсад лавандула и бял равнец. / обл. Добрич

    Сключват се договори за кампания есен 2018г.за качествен разсад Лавандула от сортове Юбилейна ,Севтополис,Дружба ,Хемус и и бял равнец сорт Проа.за добив на етерично масло.Фирмата предлага съдействие и консултации при разсаждане,отглеждане и изкупуване на...

0.15лв.


Обява от Димитров

(Регистриран на: 2018-03-28 13:13:05)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви