Процедури, за подпомагане на отслабване

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Приморско | Публикувана на 2018-11-03 20:09:51.
ID на обява: 595058 | Брой разглеждания: 426
Процедури, за подпомагане на отслабване

Тип: Частна

Процедури извършвани от квалифициран фитнес инструктур съсУред, който осъществява бавни и плавни колебателни движения, които се предават на краката, а от там през таза по гръбначния стълб до главата. Движенията се предават и на вътрешните органи - синхронен “вътрешен масаж”. Постига се пълна физическа и емоционална релаксация.

Процедурата се извършва в лежащо, комфортно положение на тялото и продължава около 15 мин. По количество изразходвани калории и усвоен кислород това се равнява на 1 час аеробика или 10 000 крачки, без да се натоварва сърдечната и дихателна с-ма, поради което е подходяща и при възрастни
-машината възстановява баланса, влияейки предимно върху симпатикуса:

повишава дейността на всички вътрешни органи и подобрява трофиката им
засилва функцията на жлезите с вътрешна секреция
активира ферментните системи на клетките
подобрява имунитета, като стимулира отделянето на имуноглобулини
стимулира продукция на кръвни клетки, изключителни полезни процедури и за проблеми със гръбначният стълб. Цената е 10 лв. за 20 мин. процедура- процедурите може да се извършват и в дома на клиента срещу допълнително заплащане от 4 лв. Може да се извършват и във София след 20 септември. Има възможност за почивка с изготвяне на хранителен режим + процедури-във гр. Приморско- много ранно обаждане - за да се планира датата мин. една седмица.

Имаш нещо за продажба? Добави обява

10.00лв.


Обява от Таня Миленова

(Регистриран на: 2017-02-18 17:04:40)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви