Продавам двуетажна селска къща, 5 дка двор, ток, вода, кладенец, асфалтов път

Тази обява е с изтекъл срок.
с. Балван | Публикувана на 2018-01-15 19:54:13.
ID на обява: 582103 | Брой разглеждания: 350
Продавам двуетажна селска къща, 5 дка двор, ток, вода, кладенец, асфалтов път

Състояние: Използвано
Тип: Частна
Тип на имота: Етаж от къща
кв.м.: 180кв. м.
Година на строеж: 1950
Тип строеж: Гредоред
Брой етажи в имота: 2
Отопление: Без отопление
Обзавеждане: Необзаведен

Продавам двуетажна къща в центъра на голямото и добре развито с. Балван. То е на пътя София - Варна и на 17 км от гр. Велико Търново. Има редовен автобусен транспорт, красива природа.
Сградата е с първи етаж каменни основи, втори етаж – тухли. Конструкция - гредоред, на 2 етажа с обща жилищна площ 190 кв.м. На първия етаж са разположени 2 спални, голяма кухня с трапезария, маза и коридор. До втория етаж се стига по вътрешна вита стълба. Горе са разположени 3 спални, фоайе, килер подходящ за баня или голям дрешник и 2 тераси. Едната тераса е с изглед към двора, а втората – с изглед към центъра на селото. В последните години къщата не е ползвана, не е поддържана, не е обзаведена и предвижда довършителни работи и обновяване.
В имота има и една стара къща на 2 етажа, която времето е направило негодна за живеене. Подходяща е за складова площ. Може да се използват каменните и основи.
Прилежащото дворното място е 5000 кв.м. В градината има кладенец, обработваема е целогодишно, теренът е равен и има засадени много овощни дървета. Имотът е снабден с електричество и водопровод и има целогодишен достъп по асфалтов път с улично осветление.
В селото има основно училище, детска градина, читалище, кметство, магазин и заведение, старчески дом, църква, поща, мелница със собствена хлебопекарна.
Възможен е лизинг.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ПРОДАВАМ ДВУЕТАЖНА СЕЛСКА КЪЩА, 5 ДКА ДВОР, ТОК, ВОДА, КЛАДЕНЕЦ, АСФАЛТОВ ПЪТ":

25 000.00лв.


Обява от Руси Русев

(Регистриран на: 2016-12-12 18:03:59)