Продукти против заледявания –съвременен начин за топене на лед и сняг

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2014-10-24 00:00:00.
ID на обява: 513330 | Брой разглеждания: 76
Продукти против заледявания –съвременен начин за топене на лед и сняг

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Ледобор таблетки
Описание"Ледобор" е таблетка за топене на лед, ледени висулки на покриви, размразява водосточни тръби, барбакани, а също така може да се използва и за замръзнали канали.
Начин на действие:
Таблетката се поставя на покрива на около 1 линеен метър от улука. В съприкосновение със снега тя се разтопява с отделяне на топлина и на принципа на топлинна бургия потъва до покрива.
Разтопената таблетка образува водна емулсия, която има огромна проникваща способност и се движи по керемидите и така достига до улуците на сградата. По този начин водната емулсия разтопява леда на покрива, улуците, водостоците и ледените висулки. Предотвратява ново образуване на ледени висулки.
Важно: Продуктът е безопасен за околната среда. Не причинява корозия, не е агресивен към повърхностите и фасадите на сградите.
Дозиране:
1 таблетка - за 2 линейни метра улук.
Състав:
85% Калциев двухлорид дехидрат
Опаковка: 0.250 гр ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: bitak.netbitak.net; тел. 0878621509;
Магазин: София, ул. Корабпланина 22. Тел. 02/8685519.
 
 
ТЕЧЕН ПРЕПАРАТ ЗА РАЗМРАЗЯВАНЕ НА ЛЕД И СНЯГ-ТРП-60
Опаковка: В пластмасови  туби 40 кг.
Описание:
Предлагаме Ви нов иновационен  продукт  за снегопочистване и зимно размразяване на стадиони, паркове, градини, летища, пристанища, кеьове, кораби, яхти, лодки, площади, мостове, пътища с големи наклони и екологично чувствителни зони и др. Този продукт е биологично разградим и поради тази причина особено подходящ за използване в екологично  чувствителни зони, защото  не натрупва вредни остатъци в околната среда и това го прави изключително екологичен и природосъобразен. Този иновационен продукт  има по-дълготраен ефект и по-малък разход на единица площ в сравнение с твърдите размразители като магнезиев хлорид и калциев хлорид, и това напълно компенсира по-високата му цена. Работната температура на този препарат е до -60°C и се използва както за размразяване на ледена настилка, така и профилактично против обледяване. След третиране с ТРП-60 снегът и ледът не се спояват и не се получава така наречения черен лед. Химикалът не оставя видими следи и се разгражда по естествен път. Едно от най-големите предимства на този течен размразител е, че е напълно антикорозионен, тоест не разяжда облицовани плочки и фуги, и не нарушава целостта на пътни настилки и бетонни покрития.
Замества: Екологична алтернатива на твърдите размразители /калциев хлорид, магнезиев хлорид/ 130g/kg
Предимства:
*Много-ниска-БПК,НЕ-съдържа-урея;
*Нетоксичен-за-риби,животни-и-растения;
*Няма корозионно действие 7-8 пъти по-нисък разход спрямо калциев и магнезиев-хлорид;
*Действа и при много ниски температури – под - 30оС.

Разходни норми: за 1 км път с широчина 8м: - 400 кг при 0оС и тънък лед - 1200 кг при под - 12оС и лед 2.5-3см - 200 кг профилактично, против обледяване.
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: bitak.netbitak.net; тел. 0878621509;
Магазин: София, ул. Корабпланина 22. Тел. 02/8685519.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ПРОДУКТИ ПРОТИВ ЗАЛЕДЯВАНИЯ –СЪВРЕМЕНЕН НАЧИН ЗА ТОПЕНЕ НА ЛЕД И СНЯГ":
 • Сексуални стимуланти от bg stimulanti / гр. София

  Страдате ли от проблеми в сексуалния ви живот? Имате намалено либидо? Не се тревожете, защото има лесно решение на вашия проблем. Предлагаме ви да посетите онлайн магазин Bg Stimulanti, където ще откриете голямо разнообразие от качествени и ефективни секс...

 • Хранителни добавки за имунна система, сила и енергия от biovea / гр. София

  За да подобрите имунната си система,  трябва да използвате хранителни добавки и витамини. Най-доброто място, където можете да ги намерите е в онлайн магазинът на Biovea.bg . Там има изобилие от продукти, нужни за здравето и силата на вашият орга...

 • Лупа със лед лампичка / гр. София

  Нова висококачествена лупа със бяла лед светлина и кожен калъф към нея.Подходяща за употреба навсякъде и за четене в неосветени помещения. Увеличение- 3x /6x , рзмери-89*57*9mm. При изпращането с куриерска фирма ”Еконт” 10%отстъпка от куриерс...

 • Магнитна гривна от неръждаема стомана / гр. София

  Нова  гривна от неръждаема стомана с вградени магнити и кръстове.Дължина 22.2см, ширина 1.6см  и 9мм в стеснената част. Уникална за подарък със специалния си дизайн.  При изпращането с куриерска фирма ”Еконт” 10%отстъпка от кур...

120.00лв.


Обява от Boneva

(Регистриран на: 2016-12-12 15:30:22)