Професионална заря

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Димитровград | Публикувана на 2018-11-05 21:37:32.
ID на обява: 598807 | Брой разглеждания: 483
Професионална заря

Тип: Бизнес

Фирма Айко трейд ЕООД е верига от магазини която търгува с : Фойерверки , куку стоки , парти стоки , въздушно и газово оръжие , ножове , ловно и рибарско облекло.
„АЙКО ТРЕЙД” ЕООД е основана през 1992г. година. Основната й дейност е да предостави цялата гама любителски и професионални пиротехнически изделия, консумативи, материали, сценични
и предсценични ефекти за открито и закрито пространство. Разполагаме с три лицензирани търговски обекта на територията на гр. Димитровград и гр. Банско.

Магазин Димитровград
бул. 'Трети март' 8 (на спирката за Хасково)
тел/факс: 0391 / 6 11 58
0878 / 27 97 37
e-mail: dimitrovgrad@ajko-trade.com

магазин Димитровград
Неделен пазар
тел/факс: 0391 / 6 11 58
0878 / 27 97 37
e-mail: dimitrovgrad@ajko-trade.com

магазин гр. Банско
ул: Рила 2
тел: 0878 / 27 97 27


Айко трейд ЕООД притежава всички необходими лицензи и разрешителни да организира и провежда пиротехнически спектакли и пироефекти на територията на цялата страна.

„АЙКО ТРЕЙД” ЕООД работи с изделия внос от Азия и Европа те са придружени със сертификат за качество и произход издадени от производителите, водещи в този бранш.
„АЙКО ТРЕЙД” ЕООД предоставя възможност на клиентите си лично да селектират от богатия избор на материали /артикули/ за увеселителната програма, да изберат универсална схема или да се доверят на нашите квалифицирани и опитни специалисти.
С „АЙКО ТРЕЙД” ЕООД Вие можете да направите запомнящо се и неповторимо Вашето фирмено парти, сватба, рожден ден, откриване на нови обекти, презентации, семинар, концерт, промоции, национален празник, партита и др.
За да направи Вашия празник светъл и щастлив , а избора Ви лек, приятен и бърз професионалния екип на „АЙКО ТРЕЙД” ЕООД е на Ваше разположение по всяко време, за да Ви предложи своя натрупан опит и услуги за бързото и ефективно решение на вашите въпроси свързани с Вашите потребности за пиротехнически развлечения, да ви изготви лична оферта с едни от най-конкурентните цени на пазара.
С надежда за взаимно сътрудничество, моля отправяйте Вашите запитвания към посочените телефони за контакти. За нас ще бъде удоволствие да бъдем партньори.

bitak.net

bitak.net

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "ПРОФЕСИОНАЛНА ЗАРЯ":

1.00лв.


Обява от Колев

(Регистриран на: 2018-11-05 21:37:29)Други обяви от този потребител

Коледни лампички и коледна украса

гр. Димитровград

7.00лв.

Последно разгледани обяви

гр. Димитровград

1.00лв.