Работа за самостоятелни

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2017-12-31 07:49:10.
ID на обява: 572675 | Брой разглеждания: 189
Работа за самостоятелни

Тип: Частна

Здравейте приятели,

Името ми е Невенка Петкова от 04.09.2015 година съм партньор в международна компания FM GROUP WORLD. Това партньорство ми дава възможност за кариерно развитие, което изцяло зависи от усилията, които аз влагам в работата си. Компанията разпространява продуктите си чрез системата МЛМ.
За съжаление много хора бъркат тази система с дистрибуция, макар, че компанията няма нищо против ако вие желаете да дистрибутирате продуктите й. Основното обаче е, че с решението си да станете партньор на компанията Вие ставате потребител на продуктите на компанията и като такъв печелите от отстъпката. Тази отстъпка е около 33 – 45%.
Когато Вие споделите тази възможност с вашите приятели и познати, а те от своя страна с техните се получава мрежа от потребители. Вие и тази мрежа ежемесечно формирате оборот за компанията, който се измерва в точки и съобразно постигнатия оборот Вие получавате допълнителни бонуси от компанията в размер от 3% - 21%. Маркетингов план – известен като Network21.
Работата е интересна и забавна, постоянно общувате с нови хора, нямате фиксирано работно време, можете да го правите когато вие искате. Разбира се колкото повече време отделяте, толкова по-големи печалби е възможно да реализирате. Тук доходите нямат „таван”, зависят от възможностите Ви да отделите време: за обучение и приложение на наученото. Човекът, който Ви кани в този бизнес е вашият ментор (учител), докато навлезете в спицификата на бизнеса той/тя е на ваше разположение за да ви научи на първите стъпки, да ви помогне и вие да се научите да обучавате вашите сътрудници (партньори), да станете ментор от своя страна и така до безкрайност.

Само някои неща ще Ви разкрия от това ,защо да станете партньор на FM GROUP WORLD.
1 .При нас процента от продажбата е по-висок ,отколкото в други подобни компании.
2 Точките за бонуса към продажбите се събират изключително лесно и бързо .
3 Продуктите които предлага компанията са изцяло органични ,натурални .
4 Цените на продуктите са ниски ,защото се доставят директно от производителя .

Моят призив е нека работим за себе си, вместо за някой друг.........
Ако имате желание да Ви разкажа и да Ви науча как да печелите с FM GROUP WORLD ми пишете кога ще Ви е удобно да се чуем и аз ще Ви се обадя .
Можете да се свържете с мен :
скайп :FM Group
мейл :fm-bg@abv.bg
телефон : +359884549733/ако не вдигна ,при първа възможност ще върна обаждането /.


Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "РАБОТА ЗА САМОСТОЯТЕЛНИ ":
 • Продаваме готов онлайн бизнес от А до Я / гр. София

  Продаваме готов онлайн бизнес от А до Я, на най-ниски цени в България. Пакетът включва:1. Собствен Онлайн магазин2. Хостинг+домейн за 1г. 3. Дизайн 4. Техническа и организационна поддръжка за 1г.5. ГОТОВИ доставчици на над 1500 продукта в различни категор...

 • Кафеавтомати - поставяме и зареждаме / гр. София

  Вендинг кафеавтомати и хранителни #вендинг машини - поставяме и зареждаме редовно. Вендинг автоматите работят с монете и банкноти.

 • Обслужваме офиси с вендинг автомати / гр. София

  Поставяме вендинг машини за хранетилни стоки и студени напитки в София и София област

 • маникюр / гр. София

  маникюр с геллак и две декорации 28лвпочистване на стар лак, оформяне на ноктите, почистване на кутикула, дехидратиране на нокътната плочка, нанасяне на база, два слоя лак, декорации и запечатване с топ!

Договаряне


Обява от Петкова

(Регистриран на: 2017-07-09 22:31:03)Последно разгледани обяви