Рокли за спортни танци - изработваме по поръчка. Имаме и 30 готови рокли за латина и стандарт.

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Пловдив | Публикувана на 2017-10-27 19:51:23.
ID на обява: 580842 | Брой разглеждания: 664
Рокли за спортни танци - изработваме по поръчка. Имаме и 30 готови рокли за латина и стандарт.

Състояние: Ново
Тип: Частна
Размер: M

Изработваме рокли за спортни танци – латина и стандарт. При нас може да поръчате модела, за който мечтаете или ние да Ви предложим модел, подходящ за Вашата фигура, клас и възраст. В момента имаме готови 30 различни рокли за латина и стандарт, които може да видите в сайта ни:
bitak.net

За изработката на всяка рокля използваме материали с най-високо качество – италиански ликри, датели, мрежи, а камъните, огледалните елементи и другите украси, които използваме за роклите внасяме директно от водещи в областта си производители от Англия, Италия и Корея. Така можем да предложим не само перфектно качество, но и много конкурентни цени.

Вносители сме на: Камъни имитация на Сваровски, DMC камъни, камъни за зашиване, огледални елементи за дрехи, 14 цвята текстилни ресни, щраусови пера и пера от опашка на петел, пръчици, половин перли, низани ресни от стъклени пръчици, кринолин – 8 цвята. А скоро ще добавим и още доста нови артикули свързани със спортните танци.

За контакт: GSM: 0878/99 62 49; e-mail: rokli@abv.bg
bitak.net


Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "РОКЛИ ЗА СПОРТНИ ТАНЦИ - ИЗРАБОТВАМЕ ПО ПОРЪЧКА. ИМАМЕ И 30 ГОТОВИ РОКЛИ ЗА ЛАТИНА И СТАНДАРТ.":

1.00лв.


Обява от Анна Грънчарова

(Регистриран на: 2017-10-27 19:48:18)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви