Сервиз за инструменти каи тех софия

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2014-12-01 00:00:00.
ID на обява: 515785 | Брой разглеждания: 78
Сервиз за инструменти каи тех софия

Състояние: Използвано
Тип: Частна

КАИ ТЕХ ЕООД е единстеният лицензиран гаранционен и извънгаранционен сервизен център за електрически и пневматични инструменти с марката Festool на територията на България.

Нашият екип се състои от млади и добре обучени специалисти, благодарение на които дружеството е носител на множество отличия и първи места в международен мащаб в 24 и 48 часовите сервизни услуги.

С редовните си обучения и богат набор от специализирани инструменти ние гарантираме на нашите клиенти най-добрата консултация, без значение дали се отнася за закупуването на нова машина или ремонт на Вашия повреден инструмент с марка Festool.

Машините Festool са професионални и в случай на повреда трябва да бъдат поправени в най-кратки срокове за да влязат отново в употреба. Сервизът на Festool гарантира професионална, бърза и оптимална по стойност поправка.

От 1-ви април 2013г. FESTOOL предлага на своите клиенти All- inclusive СЕРВИЗ гаранция - повече, отколкото сте очаквали! Задължително условие, за да ползвате тези допълнителни услуги е да направите рагистрация на Вашата машина за Festool all-inclusive СЕРВИЗ.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "СЕРВИЗ ЗА ИНСТРУМЕНТИ КАИ ТЕХ СОФИЯ":
 • Качествени бюджетни прибори за хранене на атрактивна цена / гр. София

  Предлагаме качествени бюджетни прибори на атрактивна цена. Внос от Германия.Количествата са ограничени.Цени:Основна вилица - 0.76 лв. на брой - опаковка от 12 брояОсновна лъжица - 0,76 лв. на брой - опаковка от 12 брояОсновен нож - 1.47лв. на брой - опако...

 • "Чиния за паста / гр. София

  Чиния за паста.Внос от Германия.Количествата са ограничени.Цени:Диаметър - 24,5 см. Вместимост - 370 мл. Цена - 4,48 лв. за брой - опаковка от 6 брояДиаметър - 24,5 см. Вместимост - 370 мл. Цена - 3,70 лв. за брой - опаковка от 18 брояДиаметър - 27 см. Вм...

 • ХИЖАР / гр. София

  Търся човек за ресторант-хижа на Витоша с умения да готви храна.

 • Симона хотел комплекс софия - вашето място! / гр. София

  На разположение на нашите гости са 24 часови механа, хотелска част, ТИР паркинг и авто/ТИР мивка. Хотел СИМОНА е известен с българското си гостоприемство, за да създава комфорт и настроение за всеки вкус. Състои се от 21 стандартни стаи и 5 семейни апарт...

Безплатно


Обява от Kaitech

(Регистриран на: 2017-02-18 21:33:10)