Сингапур, малайзия и бали

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2014-12-18 00:00:00.
ID на обява: 516865 | Брой разглеждания: 156
Сингапур, малайзия и бали

Състояние: Използвано
Тип: Частна

15 дни/ 12 нощувки

11.03.2015

1 ДЕН/ Отпътуване от София за Истанбул в 00.45 ч., в 02.45 ч. от Пловдив. Пристигане в Истанбул. В 15.00 ч. – полет Истанбул за Сингапур.

2 ДЕН/ Пристигане в Сингапур в 09.05 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време с възможност за разглеждане на Marina Bay Sands (един от модерните хотели-небостъргачи с три кули с тераса-басейн на покрива) и ботаническата градина Super Tree. Нощувка в Сингапур.

3 ДЕН/ Закуска. Туристическа обиколка на Сингапур: статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и множество живописни пазари. Посещение на най-интересния китайски храм Thiang Hong Keng Temple. Разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини, “Колониален Сингапур”– Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, Катедралата, църквата “Сейнт Андрю”, Градината на Орхидеите и др. След обяд – свободно време. Нощувка в Сингапур.

4 ДЕН/ Закуска. Свободно време. След обяд (от 13.30 ч.), по желание – полудневна екскурзия до остров Сентоса – „Островът на удоволствията“. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на Сингапурските паркове – с музеи, аквариуми, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. Разглеждане на острова с автобус и възможност за спиране при всяка атракция: статуята на Мерлиона, който е полу-риба/ полу-лъв и е символът на Сингапур, Аквариума, Делфинариума, където имате възможност да видите шоуто на делфините и др. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто ”Звук и светлина“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще Ви достави невероятно удоволствие. Връщане в хотела. Нощувка в Сингапур.

5 ДЕН/ Закуска. Трансфер до летището. Полет Сингапур – Куала Лумпур в 13.40 ч. Пристигане в Куала Лумпур в 14.40 ч. Трансфер до хотела. Настаняване в хотела. Свободно време с възможност за запознаване и първи впечатления от столицата на Малайзия, Куала Лумпур – град, в който азиатският и европейският стил на живот се вплитат по своеобразен начин. Свободно време. По желание – фолклорна вечеря с типични малайзийски танци. Нощувка в Куала Лумпур.

6 ДЕН/ Закуска. Сити тур на Куала Лумпур (8.00-12.00 ч.): “Златния триъгълник“ – Кралския дворец, „Площада на независимостта” и “Мажит Ямек” – ядрото на стария град, кулите „Петронас“, езерото, Парка за птици, старата гара, националния музей и др.
По желание (от 13.30 ч.) – посещение на “Кулите на Петронас”, символ на Азия, и поглед към града от въздушния мост (“sky bridge”), свързващ двете сгради, издигнaт между 41-ия и 42-ия етаж на 452–метровите сгради.
По желание в 15.00 ч. посещение на Парк за птици и Градините на пеперудите. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка в Куала Лумпур.

7 ДЕН/ Закуска. Свободен ден или, по желание, 4-часова екскурзия до „Batu Caves” (09.00 – 13.00 ч.) - уникални варовикови пещери, в които хиндуистите са изградили свой храм, намиращи се само на 13 км от Куала Лумпур. Посещение Royal Selangor - най-големия и най-модерен в света и центъра за занаяти, за да станете свидетели на традиционния батик дизайн.
По желание, в късния следобед (17.00 – 23.00 ч.) – екскурзия до Националния парк „Селангор”, където ще имате възможност да плавате по р. Селангор с типична малайзийска дървена лодка. По мангровите дървета по бреговете на тази река всяка вечер излизат милиони светулки, чиито блещукания приличат на светлини върху Коледно дърво. За екскурзията се тръгва от Куала Лумпур в 17.00 ч. към гр. Куала Селангор, разположен в провинция Kampung Kuantan, която е една от най-големите колонии на светулки в света. След като пристигнете в Куала Селангор, ще имате възможност да посетите “Kota Melawati” – форт Алингбург, кралския Mавзолей и колониалната част на града. След това – парка в Bukit Melawati, където има различни видове пеперуди, птици, сребърни маймунки и др. Вечеря. След вечеря – отпътуване за Kampung Kuantan с лодки „Тongkang”, с които се плава по река Селангор на фона на светлинките от хиляди светулки. Нощувка в Куала Лумпур.

8 ДЕН/ Закуска. По желание – екскурзия до Путраджая (новия административен център на Малайзия, 9.00 – 14.00 ч.) – екскурзията включва посещение на града: ултрамодерен комплекс, разположен на 4591 хектара площ. Ще се възхитите на площада Путра, разположен срещу Парламента, джамията Путра и др. Разглеждане на Султанския дворец отвън.
По желание (15.30 ч – 17.30 ч) – посещение на обсерваторията на KL Тower с въртящия се на 360 градуса ресторант с включени сандвичи, сладки, кафе и чай. Свободно време.  Нощувка в Куала Лумпур.

9 ДЕН/ Закуска. Трансфер до летището и полет Куала Лумпур – Денпасар в 12.25 ч. Пристигане в Денпасар в 15.25 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка на о-в Бали.

10 ДЕН/ Закуска. Свободен ден за плаж на Бали или екскурзия по желание до Бедугул и езерото Бератан – Бедугул е името на местността, от която се открива панорамна гледка към красивото езеро Беретан, открояващо се на фона на заобикалящите го планински склонове; ще видите очарователни  традиционни лодки, използвани от местните рибари. Обяд в местен ресторант с гледка към изящните оризови полета.
Продължителност на екскурзията: от 10.00 до 17.00 ч.
Връщане в хотела и нощувка на о-в Бали.

11 ДЕН/ Закуска. Екскурзия до „Besakih Temple” с включен обяд – Mother Temple (“храмът-майка”), най-свещения храм на Бали. Храмът се намира в подножието на вулкана Mont Agung (3100 м). По време на екскурзията до Besakih Temple ще разгледате сградата на съда Kerta Gosa в Klungkung – красиво декорирана сграда от 17 в. Фотопауза сред оризовите тераси Bukit Jambul. Свободно време. Нощувка на о-в Бали.

12 ДЕН/ Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзии:
Екскурзия до остров Ява – отпътуване рано сутринта в 05.30 ч. с полет Денпасар – Джакарта, Ява. Пристигане в Джакарта в 06.50 ч. Отпътуване за Боробудур – най-големият будистки храм на земята, едно от забравените чудеса на света, построен през 800 г. Попътно разглеждане на хиндуисткия храм Прамбанан, построени по времето на кралството Матарам, посещение на султанския дворец, на водния дворец Taman Sari, както и на традиционно селище, свързано с местните занаяти. Обяд в местен ресторант. Посещение на Боробудур и др. Връщане в хотела в 23.00 ч.
ИЛИ
Екскурзия до Танах Лот и храма на Буда – от 14 до 19.15 ч. Храмът Танах Лот е разположен на висока скала, от която се открива спираща дъха гледка към него по залез слънце. Това е най-известното място на остров Бали. Връщане в хотела.
Нощувка на остров Бали.

13 ДЕН/ Закуска. Свободен ден. По-желание сафари със слонове с включен обяд (08.00 – 16.00 ч.). Сафарито се провежда в красивия тропически парк Таро. Едно от задължителните места за посещение на остров Бали. Ще можете да нахраните слоновете, да ги докоснете, да се снимате с тях, да ги яздите, а и да научите повече за техният произход и разнообразните забележителности в парка. Връщане в хотела. Нощувка на остров Бали.

14 ДЕН/ Закуска. Свободно време. Трансфер от хотела до летището за полет Денпасар – Истанбул.

15 ДЕН/ Пристигане в Истанбул. Отпътуване за София.

Цената включва: трансфер София - Истанбул с автобус; самолетни билети Истанбул – Сингапур; Сингапур – Куала Лумпур; Куала Лумпур – Денпасар; Денпасар –  Куала Лумпур – Истанбул; трансфери летище – хотел – летище; 3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 3/ 4*; 4 нощувки със закуски в Куала Лумпур в хотел 4*; 5 нощувки със закуски на остров Бали в хотел 5*; полудневна обиколка на Сингапур (3-ти ден); полудневна обиколка на Куала Лумпур (5-ти ден); целодневна екскурзия из о-в Бали до „Besakih Temple” – Mother Temple (11-ти ден); екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод и водач от агенцията.
Цената не включва: летищни такси за всички вътрешни и международни полети – 495 евро (към 21.09.2013 г.); персонални такси на летището в Индонезия – около 20 USD (в местна валута) - заплаща се на място; виза за Индонезия – 25  USD (заплаща се на място на летището); персонални такси на летището на остров Бали и остров Ява при екскурзията до о-в Ява – около 10  USD; медицинска и туристическа застраховка с покритие 10 000 евро (25 000 евро) – за лица до 65 г. – 20 лв (30 лв), за лица от 65 г. до 80 г. – 40 лв (60 лв); допълнителни мероприятия и екскурзии (плащат се в офиса на агенцията): - посещение на „Градината на орхидеите” - 5 USD (3-ти ден);
- полудневна екскурзия до о-в Сентоса с шоу "Звук и светлина" – 75 USD (4-ти ден);
- фолклорна вечеря с типични малайзийски танци – 50 USD (5-ти ден);
- посещение на Парк за птици и Градините на пеперудите с включени входни такси – 50 USD (6-ти ден);
- посещение на въздушния мост („sky bridge”) при „Кулите на Петронас”- 30USD (6-ти ден);
- екскурзия до Batu Caves, Royal Selangor и център за занаяти – 45 USD (7-ми ден);
- екскурзия до Национален парк „Селангор” (с включена вечеря) – 65 USD (7-и ден);
- екскурзия до Путраджая с включен круиз и разглеждане на Султанския дворец– 80 USD (8-ми ден);
- обсерваторията на KL tower с въртящ се на 360 градуса ресторант с включени сандвичи, сладки, кафе и чай – 48 USD (8-и ден);
- целодневна екскурзия до Бедугул и езерото Бератан – 60 USD (10-ти ден);
- екскурзия до о-в Ява (Джакарта с разглеждане на Боробудур и Прамбанан с включен полет Денпасар - Джакарта) – 220 евро без летищни такси (12-ти ден) – с местен екскурзовод на английски език. За екскурзовод на български език се доплаща според броя на участващите в екскурзията;
- екскурзия до Танах Лот – 45  USD (12-ти ден);
- сафари в Резерват за слонове и посещение на Убуд – 97 USD (13-ти ден). Доплащане за самостоятелна стая: 490 евро. Самолетен билет София – Истанбул – София (по желание).

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "СИНГАПУР, МАЛАЙЗИЯ И БАЛИ":

3 198.00лв.


Обява от Оданс Травел

(Регистриран на: 2016-12-12 19:45:24)Други обяви от този потребител

Бенелюкс 12.08.15

гр. София

1 087.00лв.
Венеция 55+ и приятели

гр. София

548.00лв.
Италия – класически тур

гр. София

870.00лв.

Последно разгледани обяви

гр. София

3 198.00лв.