Склад за масивен паркет

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Пловдив | Публикувана на 2017-04-18 13:25:25.
ID на обява: 508939 | Брой разглеждания: 115
Склад за масивен паркет

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Производител на масивен паркет предлагам на конкуретно ниски цени паркет от Дъб Бук Ясен и Акация.Редим циклем и лакираме .Адрес на офис и магазин  гр.Пловдив    ул.Диитър талев 2а  или на 0878848532 Василев.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "СКЛАД ЗА МАСИВЕН ПАРКЕТ":
 • Входни врати - българско производство / гр. Пловдив

  Фирма Врати Пловдив предлага български входни врати: Крило 7см,изработено от : метал,полипропилен и полиуретанова пяна и HDF панели Регулируема каса за зид с дебелина до 34см,с фабрично поставено гумено уплътнение по нея;  Обков :...

 • Почистване на дома и офиса / гр. Пловдив

  Фирма извършва цялостно почистване на дома и офиса.  Транспортиране на дрехи от и до химическо.  Разумни цени по договаряне след предварителен разговор.  Вече не трябва да се потите и суетите, защото имате НАС!!!

 • Сглобяеми контейнери и къщи / гр. Пловдив

  Аз съм производител на тези прекрасни конструкции.Разгледайте снимките и преценете. Всичко онова, което се вижда може да бъде с променена геометрия. Същите могат да бъдат оборудвани или без такова.http://www.komexgroup.org/

 • Входни врати за вашият дом на изключително ниски цени!!!!! / гр. Пловдив

  Врати Пловдив Ви предлага входни врати за къщи, апартаменти, офиси и други с отлично качество и много добри цени.Гарантираме Ви кратки срокове на изпълнение и бързи доставки.Заповядайте в нашият шоурум на адрес:Пловдив, бул Христо Ботев 89.

15.00лв.


Обява от Василев

(Регистриран на: 2016-12-12 15:21:38)