Слушалки beats by dre studio solo черни

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Видин | Публикувана на 2019-06-06 09:42:57.
ID на обява: 554386 | Брой разглеждания: 376
Слушалки beats by dre studio solo черни

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Употребявани, но в перфектно състояние слушалки Beats Audio Beats by Dr. Dre Studio Слушалки . Слушалките са плод на съвместната работа между Д-р Дре и компанията Monster Cable.
Предоставят професионален звук и изключително качество на изработката.
Налична специална технологогия, изолираща външния шум.
Monster's Powered Noise Canceling technology - "изрязва" външния шум, за да може да се насладите на дълбок и богат, изключително качествен звук.
Изключително удобните и плътни наушници са толкова прецизно изработени да паснат на ухото ви и да блокират околния шум изцяло.
Всяка слушалка играе ролята на отделен мощен мини спийкър, като звукът е перфектен, без изкривяване дори увеличени докрай.
Този дизайн допринася за изключителната изолация на шума и предоставя максимален комфорт дори и при продължително носене.
Уникален сгъваем дизайн и лекота - удобни за носене и пътуване.
Възможност за увеличаване дължината на кабела. Тип слушалки диадема. Параметри на честотите: Ниска честота 20 Hz. Висока честота 20000 Hz. 110 dB. Тип слушалки: On-ear Цената, на която ги давам, е 20лв. Не се коментира. Ако ви трябват, звънете на номер 0877487040. Резервирането в сайта е задължително. От мен успешен и хубав ден!

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "СЛУШАЛКИ BEATS BY DRE STUDIO SOLO ЧЕРНИ":

20.00лв.


Обява от dimitar559

(Регистриран на: 2016-12-11 15:25:10)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви