Солаерн конструктор булдозер детска играчка кола със соларен панел

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Добрич | Публикувана на 2019-01-03 16:49:21.
ID на обява: 591400 | Брой разглеждания: 217
Солаерн конструктор булдозер детска играчка кола със соларен панел

Състояние: Ново
Тип: Бизнес

Ново! Соларен конструктор кола с гребло. Играчка булдозер със соларен панел. Най-бързо движещата се соарна кола (максимална скорост до 24 м / мин).

Oбразователен соларен комплект слънчев булдозер с 360 градуса въртящ се слънчев панел, извършва движение нагоре и надолу на предната лопата.


Сглобяването на булдозера от безопасни части с подходящи инструкции за възрастта помага на детето да учи координацията и да следва указанията.

Оставете детето само да сглоби конструктора и само да включи захранването на устройството със слънцето. Това ще е една от най-невероятните и вълнуващи дейности, които детето може да предприеме. Да не говорим, че сглобяването част по част предлага на детето шанса да изгради работещ булдозер! Това е мечта за деца, които се радват на идеята за строителството или за автомобилната технология или енергийната наука!

Соларният конструктор е играчка, която предлага на детето богатство от възможности за обучение. Реалностите на слънчевата и алтернативната енергия и начина, по който работят науката за светлината и силата, са много полезни за детето на осем или повече години да се учи. Освен това, процесът на изучаване как да се сглоби самият булдозер от безопасни и издръжливи материали ще преподава на детето търпение и как да следва указанията.

Предназначена е за деца на възраст над осем години.
Използвайте играчката дори и в мрачни дни с халогенна лампа!

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "СОЛАЕРН КОНСТРУКТОР БУЛДОЗЕР ДЕТСКА ИГРАЧКА КОЛА СЪС СОЛАРЕН ПАНЕЛ":

14.00лв.


Обява от Ивелина

(Регистриран на: 2016-12-16 15:21:41)