Сонда за пробовземане 2м 3м пробовземач за зърно

гр. Варна | Публикувана на 2019-06-15 00:30:50.
ID на обява: 592986 | Брой разглеждания: 184
Сонда за пробовземане 2м 3м пробовземач за зърно

Състояние: Ново
Тип: Бизнес

Цената е без включен ДДС!
Илинели е вносител и дилър на продукти за зърносъхранение, зърнен анализ, зърнотранспорт.

На Вашето внимание представяме подобрената алуминиева сонда за пробовземане - най-лесният и евтин начин за вземане на проби от зърно, от насип, железопътен вагон или камион на всякаква височина. Редица конструкторски подобрения увеличават средния срок на експлоатация на този продукт, за разлика от сондите, които се продават до момента на българския пазар.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СОНДАТА ЗА ПРОБОВЗЕМАНЕ:
• тръбата на сондата е изработена от здрав анодиран алуминий
• диагоналното затваряне на отворите
• пластмасов или метален накрайник
• брой отвори: за дължина 2.0m: 8 отвора; за дължина 3.0m: 12 отвора
• диаметър на сондата за пробовземане: два варианта – 35mm или 50mm
• Обем на събрана проба

Необходимият обем на вземаната проба от цял автомобил или хранилище се установява по стандартна методика. Само в ISO 24333 посочва минимално количество пробата от цялата дълбочина на насипа в една точка – 500mл.

дължина на сондата/ диаметър на сондата - обем на пробата, мl
2.0m Ø/ 35mm – 950ml
3.0m Ø/ 35mm - 1500ml
2.0m Ø/ 50mm - 2200ml
3.0m Ø/ 50mm – 3500ml

ПОДОБРЕНИЯ НА ПРОДУКТА:

ДЪЛЖИНА НА СОНДАТА 3.0m
Сондите за пробовземане се предлагат в два варианта на дължина: 2.0m и 3.0m. Много стопанства съхраняват зърно на повече от 2.0m дълбочина и вземането на проби от по-голяма дълбочина затруднява фермерите. Дължината на сонда от 3.0m е търсена, и нашата сонда е отговор на това търсене като се надяваме, че ще улесни ежедневието на нашите клиенти.

ДВА ВАРИАНТА НА ДИАМЕТЪР НА СОНДАТА
За всяка дължина на сондата за пробовземане има два варианта на диаметър (сечение):
- Ø 27/35mm (стандартен вариант): използва се при всички култури;
- Ø 41/50mm (опционен вариант): създаден за едрозърнести култури: соя, царевица, слънчоглед, нахут и др.

ДИАГОНАЛНО ЗАТВАРЯНЕ НА ОТВОРИТЕ
За по-лесно завъртане на дръжката и намаляване на увреждането на семената при затваряне на отворите в купчина зърно, е предвидено затваряне на отворите по диагонал.

ДВА ВАРИАНТА НА НАКРАЙНИК: ПЛАСТМАСОВ И МЕТАЛЕН
Поради това че зърното е доста плътно е необходимо да се приложи сила, за да бъде преодоляна цялата дълбочина на купа зърно. Конструкцията на пластмасовите накрайници и добавен конусовиден твърд накрайник, улесняващ вертикалното проникване на сондата за пробовземане. Самите пластмасови накрайници са произведени от устойчив полипропилен на ниско налягане (ПНН) и издържат промени в температурен диапазон от -30 до +50°C. В случай на износване на пластмасовия накрайник, той може лесно да се замени с нов. С течение на времето той се изтрива, което усложнява вземането на проба. За онези, които не искат да се занимават със смяна на накрайници, ние предлагаме и метални накрайници. Здравината и остротата на металния накрайник гарантира, че той ще служи до края на експлоатацията на устройството. Сондата се предлага с комплект – метален и пластмасов накрайник.

ДРЪЖКА ЗА ЗАВЪРТАНЕ НА СОНДАТА:
Вземането на проба от зърно с по-голяма дълбочина отнема повече усилия, предвид плътността на зърното. Често фермерите правят една и съща грешка – когато сондата вече е в купчината, те започват да го раздвижват напред назад, а това води до повреждане. За правилно въвеждане, сондата трябва да се върти в купчината със зърно. Това е удобно с помощта на надеждните дръжки, които се предлагат като допълнителна опция. За удобство се предлагат подвижни метални дръжки. Конструкцията на дръжките позволява сигурното им фиксиране във всички места на сондата и улеснява нейното използване. Дръжките не се чупят и ще служат през целия експлоатационен срок на уреда. Дори, в случай, че сондата се повреди, дръжките се премахват и се монтират на друга. Дръжките сe предлагат в два варианта: 35mm и 50mm.
Стойността им не е включена в цената на сондата за пробовземане и се заплащат отделно.
Всяка сонда се предлага в здрав картонен калъф.

ЦЕНИ без включен ДДС*
Дължина на сондата - m / Даметър на сондата - mm / Цена за бр. – лв., без ДДС
2.0m / Ø35mm: 270.00лв.
3.0m / Ø35mm: 345.00лв.
2.0m / Ø50mm: 310.00лв.
3.0m / Ø50mm: 385.00лв.

Дръжка за сонда – опционна:
Ø35mm: 100.00лв
Ø50mm: 140.00лв

*доставката е с куриер, с наложен платеж; транспортът е за сметка на купувача;

Илинели е вносител на различни марки техника за зърно-съхранение и зърнен анализ. Посетете нашия уеб-сайт: bitak.net, за да се запознаете с други наши популярни продукти.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "СОНДА ЗА ПРОБОВЗЕМАНЕ 2М 3М ПРОБОВЗЕМАЧ ЗА ЗЪРНО":
 • Теглич за голф 2 / гр. Варна

  Продавам теглич за голф2, Използван,оригинал,много лесен за монтаж. Без ръжда.

 • ВЛАГОМЕР ЗА ЗЪРНО ФАРМПРО FARMPRO С МЕЛНИЧКА 590лв / гр. Варна

  Цената е без включен ДДС!Илинели е вносител на продуктите на датската фирма Supertech agroline S/A. Тя е специализирана в производството на измервателното оборудване на зърнени продукти – влагомери, системи за температурен контрол, температурни сонди, сон...

 • Охладител за зърно с мотор 1.1kW / гр. Варна

  Посочената цена е без включен ДДС!Илинели е вносител на продукти, предназначени за зърно-съхранение и зърно-обработка. На Вашето внимание представяме трифазните охладители за зърно с мотори 1.1kW. Основното при този модел охладител е, че работи на вдухващ...

 • Самоходен зърно-обръщач (миксер) за охлаждане и аерация на зърно / гр. Варна

  Посочената цена е без ДДС!Илинели е специализирана в търговията с продукти, предназначени за зърно-съхранение и зърно-обработка. На Вашето внимание представяме подобрен вариант на вече известните на пазара марки - корпусът е от закалена алуминиева сплав,...

270.00лв.


Обява от В. Х. Кансълтинг ЕООД

(Регистриран на: 2018-06-08 12:13:38)