СПЕЦИАЛНО предложение за АВГУСТ: процедура HYDRADERMIE LIFT от GUINOT Institut Paris само за 39 лв

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2017-08-05 15:42:25.
ID на обява: 574014 | Брой разглеждания: 46
СПЕЦИАЛНО предложение за АВГУСТ: процедура  HYDRADERMIE LIFT от  GUINOT Institut Paris само за 39 лв

Тип: Бизнес

А иска ли ви се да изглеждате по-млада? В продължение на столетия мнозина са се опитвали да намерят еликсира на младостта. Ето как да изглеждате млади и сияйни. Hydradermie Lift е лифтинг терапия, която спомага за бързо и дълбоко проникване на йонизираните активни съставки, тонизира и стяга кожата в дълбочина посредством стимулиране на мускулите. Клетъчната активност е възстановена, а кожата е гладка и стегната. С терапията Hydradermiе Lift се постига видим лифтинг ефект само за няколко процедури.
Терапията протича в следната последователност:
1. ПОДГОТОВКА НА КОЖАТА: Дегримиране, нежен почистващ пилинг
2. ДРЕНАЖ и мускулна стимулация : посредством сферичните електроди (като Термо електрод – чрез него се постига по-високата температура, която повишава клетъчната активност) дренажът подобрява микроциркулацията и активните съставки от специфични серумите с положителен и отрицателен заряд бързо проникват в епидермиса и осигуряват хидратация в дълбочина
3. Релаксиращ масаж
4. Маска, финални продукти и грим.
Продължителност: 40 мин.
Промоцията е валидна от 1.08 до 31.08.2017г. с предварително записване на час.
Повече информация можете да получите на тел. 0899 131318 (салон Pretty Lab кв. Дървеница, ул.Иван Боримечката 3а в Бюти център ЕВА СТИЛ). Очакваме Ви!


Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА АВГУСТ: ПРОЦЕДУРА HYDRADERMIE LIFT ОТ GUINOT INSTITUT PARIS САМО ЗА 39 ЛВ":

39.00лв.


Обява от Pretty Lab

(Регистриран на: 2017-02-18 17:00:04)