Спешно работа в англия!!!

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Разград | Публикувана на 2013-05-22 00:00:00.
ID на обява: 478896 | Брой разглеждания: 380
Спешно работа в англия!!!

Състояние: Използвано
Тип: Частна

1. ШОФЬОР НА БУС Англия - бус до 3т., кат В, към голяма куриерска фирма /обслужва DHL, интернет магазини и др./, заплащане – от 1 пенс до 1 паунд на пратка, минимум 120 пратки на ден. Възможност след първи месец да се заработват по 1000 паунда на седмица. Нормално е през първия месец да се заработят около 800-900 паунда. През първата седмица се прави обучение. Понякога се налага работа повече от 8 часа на ден, 10 до 12 часа. Заплаща се наем на микробуса 190 паунда седмично от заработеното.                        Статут: Company Limited –таксата по тази програма е 1300 до 1600 паунда  в зависимост оп позицията.
 
2.Оферта за шофьори на бусове с кат. В в Англия. Статут Self Employed.
Работи се в екип по двама ( driver + helper (помощник). 
Изисквания: добър говорим английски език, шофьорска книжка от мин. 5 год., добри комуникативни способности.
Работата се състои в товаро-разтоварна дейност на мебели и електроуреди. Работи се на адрес. Заплащането е месечно. 
Заплащане 4 паунда на адрес. Разходите за гориво и застраховка се поемат от шофьора /фирмата осигурява ван, помощник и работна заетост на пълни обороти/. 
Първия месец заплащането е твърдо 40 паунда дневно, като през този период застраховката е безплатна или за сметка на фирмата. 
След първия месец заплащането преминава на база 4 паунда на адрес като накрая на месеца имат удръжка 150 паунда за застраховката на буса. 
Има изпитателен срок 6 месеца като през този период се следи развитието и работата на шофьора. След този срок има увеличение на заплащането от 4 паунда на 4 паунда на адрес. 
Новите шофьори заработват около 1000-1800 паунда месечно чист доход.
Квартира осигурена, заплаща се от кандидата 60-70 лири седмично, при пристигане предплащат наем за период 3-4 седмици.
Разходи за програмата и подготовка на документи: 1200 паунда и самолетен билет. 
 
В програмната такса се включва: уреждане на пълен комплект документи, NIN, UTR, регистрация в Home Office, статут Self Employed, осигурена работна позиция с опция за започване веднага, резервация и осигуряване на квартира. Заминаване веднага. Свободни позиции 20.

3.Шофьор на такси (мъже и жени) Статут : Self Employed                                                                                                                  Уникална възможност да заработвате 1400-2000 лири или повече на месец                                                                                 Позиции:
CHELMSFORD (Essex)  ,STOCKTON (TEESSIDE)
MAIDENHEAD (Berkshire)
NEWCASTLE (Tyne & Wear)
WELWYN GARDEN CITY/HATFIELD (Hertfordshire)
HEMEL HEMPSTEAD (Hertfordshire)
PLYMOUTH (Devon)
REIGATE (Surrey)
Kings Lynn & West Norfolk (due to time wasters)
TELFORD (Shropshire) Кандидати с D кат. са с предимство.
UTTLESFORD (Essex)
NORTH HERTS (Hertfordshire)
ИЗИСКВАНИЯ
Възраст 25 или повече години Шофьорска книжка – кат B Ниво на владеене на английски език – добро или по-високо (основно и начинаещо ниво са неприемливи) НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
Медицинско свидетелство от личен лекар Медицинско свидетелство от психиатър (психо) Копие на лична карта Снимка цял ръст Снимка паспортен формат Подробна автобиография Свидетелство за съдимост Свидетелство за липса на нарушения (ПТП,фиш или акт) за последните 3 години. Възможност за заработване на 1400/2000 + паунда или повече (чиста печалба / СЛЕД разходи) на месец!
НАЧИН НА КАНДИДАТСТВАНЕ : Подавате вашите документи и избирате дестинация. Ние ще ви изпратим учебния материал, за да учите вкъщи.Той се състои от списък на места (хотели, барове, ресторанти, училища) и техните адреси. Ние ще ви подготвим за изпита, който трябва да издържите успешно, за да станете лицензиран таксиметров шофьор. Изпитът се състои в изучаването и запаметяването на адреси и места, планиране на "маршрути" (как да се стигне от точка А до точка Б) и местните правилник и регламенти, които се прилагат към таксиметрови шофьори. Всички градове са различни, затова ще научите материали, имащи отношение към вашата дестинация, а не другите.
Разходи за програмата и подготовка на документи: 800 паунда и самолетен билет. 
 
В програмната такса се включва: уреждане на пълен комплект документи, NIN, UTR, регистрация в Home Office, статут Self Employed, осигурена работна позиция с опция за започване веднага, резервация и осигуряване на квартира. Заминаване веднага.

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "СПЕШНО РАБОТА В АНГЛИЯ!!!":
Дирекция Бюро по труда - Разград уведомява работодателите! / гр. Разград

За вас работодателиДирекция “Бюро по труда”- Разград провежда процедури за кандидатстване на работодатели за преференции по програми и насърчителни мерки за заетост и обучение на безработни лицаДирекция “Бюро по труда”- Разград уведомява работодателите о...

Пицарии и заведения за бързо хранене – англия / гр. Разград

Верига заведения за бързо хранене във Великобритания предлага позиции за готвачи, помощници в кухня, сервитьори и доставчици за обектите си в цялата страна.   Условия на програмата: - практика по 8 - 9 часа на ден; - седмично въ...

Онлайн екип търси консултанти. / гр. Разград

АКО ИСКАТЕ И ВИЕ ДА СТОИТЕ У ДОМА И ДА ПЕЧЕЛИТЕ ПАРИ.ТОВА Е МЯСТОТО. http://www.plamena.6x21.com/index.html http://bg.oriflame.com/recruits/online-registration-consultant.jhtml   skype plami.96     Всеки човек иска да изглежда възмо...

Онлайн екип търси консултанти. / гр. Разград

Имате възможност за допълнителни доходи от интернет,без да  напускате редовната си работа,учения и др.Няма значение възрастта и семейния ви статус.Ако се интересувате от онлайн работа,тогава заповядайте в екипа ни. Необходими умения:работа с компютъ...

Договаряне


Обява от Иван Петков

(Регистриран на: 2016-12-12 15:32:21)Други обяви от този потребител

гр. Разград

0.00лв.

гр. Разград

0.00лв.

Последно разгледани обяви

гр. Разград

0.00лв.