Стажантско място по мениджмънт на човешките ресурси

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Мелник | Публикувана на 2017-07-19 17:35:03.
ID на обява: 573326 | Брой разглеждания: 132
Стажантско място по мениджмънт на човешките ресурси

Състояние: Ново
Тип: Бизнес

Утвърдена компания за набиране и управление на персонал в Salt Lake City, Utah обявява стажантско място по мениджмънт на човешки ресурси. Районът е известен като най-причудливо красивият щат, с невероятни, райски гледки, които напълно оправдават табелата на влизане: Welcome to Utah – Life Elevated! Salt Lake City е столицата и най- големият град в Юта. Посетителите ценят града заради неговата многостранност и многобройните му забележителности- не случайно е избран за домакин на Зимните Олимпийски Игри през 2002.
Стажът е с продължителност от 18 месеца и е платен: $1200/месец.
Програмата дава възможност на стажантите да участват в цялостния процес по набиране и управление на персонал във водеща американска компания с цел усвояване и усъвършенстване на ключови умения и знания, необходими за успешно реализиране в областта на управлението на човешки ресурси.
При успешно приключване на програмата, стажантът има възможност да получи препоръки и сертификат.
Осигурена е квартира за ок. $500/месец.
Изисквания: отличен английски език, кандидатите трябва да са учащи или завършили висше образование в областта на бизнес администрацията или управлението на човешки ресурси, опит в областта е предимство.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега

Безплатно


Обява от Петя Станчева

(Регистриран на: 2017-07-19 17:31:03)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви