Студио за красота арлет пловдив

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Пловдив | Публикувана на 2014-12-03 00:00:00.
ID на обява: 516012 | Брой разглеждания: 133
Студио за красота  арлет пловдив

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Първият фризьорски салон Арлет е създаден през 1992г. в гр. Пловдив. През следващите години броят на салоните се увеличава. В момента Арлет има в най-големите градове на България – София,Пловдив,,Стара Загора, Асеновград. Салоните, които са със собствен дизайн се намират на оживени централни улици и в реномирани търговски центрове. Към момента Арлет развиват успешно и марките- Aрлет Energy, Art Academy Arlet, Express style + Arlet. Над 60 човека- млади и квалифицирани фризьори,непрекъснато усъвършенстват своите умения по система,разработена от Арлет.Именно екипът е този,който извежда Арлет на едно от водещите места във фризьорския бизнес на България.

Салони Арлет са първите в България, отговарящи на европейските стандарти за качество ISO9001:2000. Това е безспорно признание за високата квалификация на коафьорите,за уникалното оборудване и инфраструктура. Софийският салон за красота Арлет на улица „Узунджовска“ е обявен за най-добър салон в света за 2005 г, на изискана церемония в Конгресния и филмов дворец в Кан. Арт директор на салон Арлет е Григори Кюлев-Гого, майстор фризьор към Българската занаятчийска камара. През 1996-1997год. е шампион на България в дисциплината мъжко подстригване, 1995год. специализира в град Кобленц-Германия. От 1998год. До момента преподава модни прически и моден дизайн в Нов български университет. От 2000-2004год. е част от екипа на предаването „Огледала".През 2003г. е обявен за фризьор на годината.

На 30.03.06г. НАЦИОНАЛЕН КОНВЕНТ НА ЕКСПЕРТИТЕ връчи сертификат и златна значка на Г-жа Елена Янкова, за принос в развитието и авторитета на българското общество и култура.

В АРЛЕТ на Отец Паисий №9 клиентите могат да се потопят в света на KERESTASE.
Използването на продуктите от серията KERESTASE, както във фризьорския салон така и в домашни условия е от решаващо значение за здравето и красотата на вашата коса. Салонът е разположен в непосредствена близост до главната улица на гр.Пловдив.

Услуги: Фризьорство, Маникюр и Педикюр, Грим, Масажи, Козметика, Консултации.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "СТУДИО ЗА КРАСОТА АРЛЕТ ПЛОВДИВ":

Безплатно


Обява от Arlet

(Регистриран на: 2017-02-18 21:33:09)Последно разгледани обяви