Стъклени плъзгащи автоматични врати с фотоклетки и радар

гр. Варна | Публикувана на 2019-04-02 08:19:31.
ID на обява: 514611 | Брой разглеждания: 320
Стъклени плъзгащи автоматични врати с фотоклетки и радар

Състояние: Използвано
Тип: Частна

Стъклените плъзгащи автоматични врати с фотоклетки и радар са един от най-добрите продукти на Сабутом на пазара. Вратите са бързи, извършват плавно движение и не изискват поддръжка. Изработка с алуминиев кант в различни цветове, чисто стъкло или цветови нюанси. Видът на стъклото е триплекс съгласно нормите на безопасност. Подходящи за всякакъв вид търговски и бизнес сгради с интензивно движение - търговски обекти, хотелски комплекси, магазини, административни сгради, заведения и др. Стъклените плъзгащи врати притежават "умна" система за настройка според натовареността на обекта. Разполагат с различни режими на затваряне и отваряне според годишния сезон, икономични режими при ниски температури и др. В случай на затваряне и сблъсък с предмет, механизмът се отваря мигновено, без да нарани обекта. Системата от фотоклетки може да бъде настроена за бързо или по-бавно движение според степента на натовареност на обекта. Обсегът на радара може да се настрои по желание. Стъклените автоматични врати се предлагат с едно или две крила. Скорост на еднокрилите стъклени плъзгащи врати - 700 мм/сек. Скоростта на двукрилите е 1400 мм/сек. Възможност за забавяне хода при достигане на крайно отворено или затворено положение. Размер на носещата греда - 100 х 100 мм. Възможност за автономно захранване с акумулаторна батерия. Вратите са снабдени с ключ за отблокиране при прекъсване на електрозахранването. Възможност за смяна на режимите в началото и края на работното време на обекта. Стъклените автоматични врати на Сабутом притежават система за свързване към пожароизвестителна система.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "СТЪКЛЕНИ ПЛЪЗГАЩИ АВТОМАТИЧНИ ВРАТИ С ФОТОКЛЕТКИ И РАДАР":
 • Хладилник liebherr либхер / гр. Варна

  Хадилник  Liebherr Либхер

 • Пералня / гр. Варна

  Продавам пералня Полароид- неработеща с малък проблем отстраняем.

 • Ремонт бойлери,ел инсталации - варна 0888 446 876 / гр. Варна

  Електротехник извършва ремонт на инсталации и уреди в дома и офиса, ремонт стари нови монтаж бойлери, печки, др. уреди Изграждане и ремонт на електро инсталации  - Отстраняване на повреди по ел. таблото и всички домашни електроуреди - Ремонт и монт...

 • Камера с четири ir диода / гр. Варна

  Камерата е с резолюция 1080 TV линии и степен на защита IP66. Четирите IR светодиода осветяват обектите до 5 метра при осветеност 0 Lux. Необходимото захранване е 12 V/ 2А. Размери 200х116х76 мм. Видео изход - 1 V p-p, 75 ома, BNC букса.

Безплатно


Обява от Сабутом България ООД

(Регистриран на: 2016-12-12 15:21:24)