СУГЕСТОПЕДИЧНИ курсове по АНГЛИЙСКИ език за възрастни, английски език и история (3-8кл)

обл. Бургас | Публикувана на 2018-04-12 13:50:53.
ID на обява: 587074 | Брой разглеждания: 41
СУГЕСТОПЕДИЧНИ курсове по АНГЛИЙСКИ език за възрастни, английски език и история (3-8кл)

Тип: Частна

Сугестопедичните курсове водят до преодоляване на езикови бариери, разкриване на паметови и творчески заложби, намаляване на стреса и агресията.

Запознайте се с новото си Аз - общуващо, забавляващо се на английски език и с огромно желание само да продължи да се развива.

Уникалният курс за деца представлява обединение между английски език и история, като емоциите, общите игри, песните, класическата музика, многократно увеличеният материал и връзките между двата предмета отварят вратите към интереса и любознателността.

Запознайте се с новото образование и с новото си дете, което желае да чете повече по история, да твори и общува на английски език.

Изучаваният материал е съобразен с преподавания в училище. По английски език се акцентира на умението на детето свободно да провежда разговор.

Сугестопедията и сугестологията са създадени от българския лекар, физиолог на мозъка, психиатър и ЧОВЕК проф.Г.Лозанов (1926-2012).


Тримесечно приключение с гарантиран успех.
За подробна информация:

фейсбук: Килийно-училище-Любословие
тел: 0886 866 522- Д. Костадинова- Английски език
0888 10 56 58- Л. Дурев- История

Сугестопедията е създадена от българския учен, проф. д-р Г. Лозанов и е призната от ЮНЕСКО за един от най-успешните световни методи за преподаване на всички предмети.
Проф. Лозанов открива няколко прости неща - човешката памет няма граници и има начин, по който да бъде запомнено огромно количество информация за кратко време.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега

550.00лв.


Обява от Любомир Дурев

(Регистриран на: 2018-02-07 09:55:47)