Търся дистрибутор на дентални продукти

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Варна | Публикувана на 2019-08-03 08:55:24.
ID на обява: 597618 | Брой разглеждания: 374
Търся дистрибутор на дентални продукти

Тип: Бизнес

Търся дистрибутори на дентални продукти за разпространение на иновативен немски продукт приложим в денталната хирургия ,поставяне на импланти и заздравяване на венците.Дистрибуторите може и да са частни лица с добри контакти при зъболекари,зъбни хирурзи и дентални клиники.Продуктът е с европейски произход,сертифициран и няма други вносители за България.Без конкуренция и с изключителен потенциал.Заместител на антибиотиците след поставяне на импланти,подходящ и за диабетици.Високи отстъпки,цени на вносител.
heutepharm@abv.bg

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "ТЪРСЯ ДИСТРИБУТОР НА ДЕНТАЛНИ ПРОДУКТИ":
Exapp Мобилно Приложение За Вашия Бизнес / гр. Варна

Създайте Свое Собствено Уникално Мобилно Приложение. Това е Просто, Бързо и Ефективно. Към всички поситители на тази страница. ExaPP Мобилно Приложение - Конструктор Ако вие сте занаятчия, личност или бизнесмен, но все още нямате собствено мобилно приложе...

Мебели на изгодни цени! / гр. Варна

Голямо разнообразие от мебели на изгодни цени - маси, столове,дивани, спални,кухни, детски стаи и още много. Качествено обслужване и бърза доставка.

ТЪРСИМ КЛИЕНТИ за ЕКСТРАВАГАНТЕН АЛКОХОЛ / гр. Варна

Официален представител за цяла България търси дистрибутори и клиентиза широка гама от луксозни алкохолни продукти с различен екстракт,Произведени от Чешка запазена марка, по технология създадена през 1820 г. Продуктите включват луксозни бутилки с привлека...

Подарявам фирма / гр. Варна

Подарявам фирма, регистрирана по ДДС, изрядна, без кредити и задължения, срещу разходите при нотариуса. Без дейност от две години.

1 000.00лв.


Обява от maxx90

(Регистриран на: 2017-03-09 16:48:43)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви