Ултразвукова златна лъжичка

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2018-12-27 10:32:31.
ID на обява: 511016 | Брой разглеждания: 208
Ултразвукова златна лъжичка

Състояние: Ново
Тип: Бизнес

Галваничната златна лъжичка е устройство за лифтинг на кожата, чрез провеждане на йони навътре в кожата и навън. Тя е с 23K златно покритие - най-доброто, за контакт с Вашата кожа. Галваничната златна лъжичка провежда катиони и анониони, електроимпулси и топлина.

Какво е Галваника?

Галваниката използва движението на положителни и отрицателни йони, които заедно с козметичните продукти проникват в кожата, за да я подхранят и изважда нечистотиите от нея. Това помага козметичните продукти да проникват в дълбочина на кожата и ускорява тяхното усвояване.

Действие

· Помага на кожата да абсорбира продукти за постигане на оптимален резултат

· Подобрява тена, успокоява, намалява отока и отпуска напрежението

· Тонизира, освежава и подмладява кожата

· Провежда катиони и аниониони, електроимпулси и топлина

· Прави кожата свежа и стегната

· Активира кожата и повишава нейната еластичност

· Прави йонно почистване и избелване на кожата

· Прави биологичен масаж, премахва черните кръгове

· Микровълновата индукция намалява бръчките.

· Електро импулсите правят кожата стегната, чиста и еластична

Четири програми за разкрасяване на кожата

Почистване: Проникване на положителни йони + Микровълнови трептения

Масаж: Слаб ток + горещо проникване + микровълнови трептения

Подхранване: Проникване аниони + топлина

Лифтинг: Слаб ток + микровълнова трептения

Предложения за терапия

Стъпка 1 - Почистване

Нанесете подходящ продукт, и започнете почистващата терапия. Микро вибрациите овишавава кръвообращението, пречистват порите и кутикула на кожно. Препоръчително времето за работа 5-10 минути. Почистването ще увеличи нивото на пропускливост и усвояване на продукти от кожата.

Стъпка 2 - Масаж

Нанесете подходящ продукт, и започнете масажа с електрически вълни, вибрации върху кожна и топлинно проникване за подобряване на кръвообращението и активиране на клетката, което насърчава обмяната на веществата и прави лесна абсорбацията на продукта.


Стъпка 3 - Подхранване

Нанесете подходящ продукт и започнете йонното вкарване на продукти, с леко затопляне за подобряване на кръвообращението и лесно абсорбиране на продуктите от дермата. Кожата се увлажнява, става по-гладка и бляскава.


Стъпка 4 - Лифтинг
Нанесете подходящ продукт и запонете процедура за премахване на бръчки и лифтинг с микро вълни и вибрации, които активират клетка, отстранява застояли течности. Прилага се при липса на еластичност, изсушена и застаряваща кожа, Премахва бръчките на лицето и придава тонус на кожата. Незабавен резултат след терапията.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "УЛТРАЗВУКОВА ЗЛАТНА ЛЪЖИЧКА":
 • Сексуални стимуланти от bg stimulanti / гр. София

  Страдате ли от проблеми в сексуалния ви живот? Имате намалено либидо? Не се тревожете, защото има лесно решение на вашия проблем. Предлагаме ви да посетите онлайн магазин Bg Stimulanti, където ще откриете голямо разнообразие от качествени и ефективни секс...

 • Хранителни добавки за имунна система, сила и енергия от biovea / гр. София

  За да подобрите имунната си система,  трябва да използвате хранителни добавки и витамини. Най-доброто място, където можете да ги намерите е в онлайн магазинът на Biovea.bg . Там има изобилие от продукти, нужни за здравето и силата на вашият орга...

 • Лупа със лед лампичка / гр. София

  Нова висококачествена лупа със бяла лед светлина и кожен калъф към нея.Подходяща за употреба навсякъде и за четене в неосветени помещения. Увеличение- 3x /6x , рзмери-89*57*9mm. При изпращането с куриерска фирма ”Еконт” 10%отстъпка от куриерс...

 • Магнитна гривна от неръждаема стомана / гр. София

  Нова  гривна от неръждаема стомана с вградени магнити и кръстове.Дължина 22.2см, ширина 1.6см  и 9мм в стеснената част. Уникална за подарък със специалния си дизайн.  При изпращането с куриерска фирма ”Еконт” 10%отстъпка от кур...

138.00лв.


Обява от Condicia Com

(Регистриран на: 2016-12-12 19:43:49)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви