Уроци по български език и литература

гр. София | Публикувана на 2017-10-09 10:04:02.
ID на обява: 579421 | Брой разглеждания: 24
Уроци по български език и литература

Тип: Частна

Уроци по български език и литература

Подходящи са за тези, които планират своето бъдеще и се стремят към перфектно представяне на изпитите след 12 клас . Уроците са паралелни с училищния график и предлагат задълбочена и цялостна подготовка както за всички езикови правила по български език, така и за авторите и произведенията за матурата, културно-историческия контекст и жанровата система. Специално внимание се обръща на умението за писане на аргументативни текстове – интерпретативни съчинения и литературни есета.
Подготовката по български език обхваща преговор на учебния материал, компенсиране и надграждане на знания по езикова грамотност, необходими за успешното представяне на ДЗИ.
Подготовката по литература е насочена към авторите и произведенията от 11. и 12. клас, литературно историческите процеси и строежа и функцията на художествените творби.
Високи резултати на ДЗИ

Аз ще стимулирам усвояването и развиването на умения за създаване на аргументативни текстове:интерпретативно съчинение и литературно есе.

Учениците ще изградят практически умения и стратегии за ДЗИ чрез периодични пробни матури с обективно оценяване по утвърдени стандарти.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж подобни обяви на "Уроци по български език и литература":

10.00лв.


Обява от Христова

(Регистриран на: 2017-10-09 10:04:02)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви