Уроци по рисуване

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Пловдив | Публикувана на 2017-11-06 12:37:09.
ID на обява: 581413 | Брой разглеждания: 107
Уроци по рисуване

Тип: Частна

АРТ СТУДИО
Ние предлагаме следните курсове по рисуване:

За кандидатстване след 7 клас –. Материала в курсовете е разделен според училището, в което ще се кандидатства, съответно за специалности по графичен дизайн, компютърна графика, анимация, фотография, моден дизайн и други. За успешното представяне на изпитите след 7 клас важен елемент е проявата на атрактивност, познанията за композиране, цветознание, орнаментика и комбинаторика, стилизация, техники на рисуване – акварел или темпера. Прилагането на знанията за въздушна перспектива показват обемността на фигурите и засилват релефността и изящността на композицията

За кандидатстване след 12 клас – изпити по специалности с рисуване в Лесотехнически университет, Технически университет, архитектура в УАСГ и институт “Любен Каравелов”, Художествена академия, НБУ , както и портфолио за кандидатстване в чужбина

Рисуване за деца любители– изобразителното изкуство е много полезно за развиване на детското въображение, пространственото мислене, възпитаване в търпение и прецизност, за усвояване на нови познания и умения.

Рисуване за възрастни – уроците са подходящи за начинаещи или любители, за хора, които искат да намерят ново хоби, удовлетворение от себе си, да се отпуснат от напрегнатото ежедневие или да овладеят нови умения.


За разлика от курсовете за големи групи, при частните уроци до трима ученика се напредва много по-бързо и лесно. В зависимост от нуждите на курсиста се изучават изграждане на композиция от предмети и човешки фигури, перспективните изменения на линии, форми и цветове в пространството, видове светлосенки, рисуване на предмети с различни форми – цилиндрични, ръбести, овални, конусовидни, комбинирани, разлики във фрактура и цвят; начини на полагане на щриха.Кандидатите към различните университети се учат за изпитите да пренасят на листа геометричните задачи, да ги изпълняват в перспектива; да рисуват капители и гипсови орнаменти с висока степен на пластична грамотност; да направят правилен прочит на условията на цветните задачи и да претворяват с фантазия и творчество комбинаториката от геометрични фигури в оригинална рисунка със собствен стил и цветови съчетания.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "УРОЦИ ПО РИСУВАНЕ":
 • Давам частни уроци по български език и литература пловдив / гр. Пловдив

  Давам частни уроци по български език и литература на ученици от 5-ти до 12-ти клас (10 лв. за един астрономически час). Също така разработвам теми за студенти, подготвям кандидат-студенти (по езикова култура) и ученици за външно оценяване и за матура по Б...

 • Нво, 7 клас, бел. / гр. Пловдив

   Активна и надеждна  подготовка за НВО по БЕЛ след 7 клас от преподавател в елитна гимназия, базов учител на ПУ, магистър по "Българска филология". Може и в дома на ученика,онлайн или в учебен център.

 • Матура, унсс, пу. / гр. Пловдив

  Отговорна и активна подготовка за матура по БЕЛ и за кандидатстване в УНСС, ПУ и други ВУЗ. Преподавател в елитна гимназия, магистър по "Българска филология", базов учител на ПУ. Може и в дома на ученика или онлайн,както и в учебен център.

 • Матура,унсс,пу / гр. Пловдив

    Активна и коректна подготовка по БЕЛ за матура и за кандидатстване в УНСС и ПУ от базов учител в елитна гимназия. Може и в дома на ученика.

15.00лв.


Обява от арт студио

(Регистриран на: 2017-10-20 10:27:02)