Услуга за товарене на зърно с пневматичен зърно-товарач

гр. Варна | Публикувана на 2019-06-15 00:29:56.
ID на обява: 592989 | Брой разглеждания: 154
Услуга за товарене на зърно с пневматичен зърно-товарач

Състояние: Ново
Тип: Бизнес

НОВО: Като дилър на датската фирма Kongskilde и други производители от Северна Америка, отскоро Илинели (В. Х. Кансълтинг ЕООД) предлага услуга по натоварване на зърно с пневматичен товарач. Машината засмуква зърното от една точка и го разтоварва в друга точка, до 5м височина. Капацитетът й е 20т/ч, за транспортното разстояние 20м*. Захранва се с трифазен ток (контролно табло с ключ star-delta).
Начин на работа на машината
От натоварващия край се засмукват едновременно въздух и зърно. В засмукващия циклон зърното се разделя от въздуха по гравитачен път. Чрез ротационна клапа, зърното се насочва към разтоварващата част и се разтоварва с налягането на вече засмукания въздух. В циклона скоростта се успокоява и зърното се разтоварва.
Приложения на пневматичният транспортьор
ОБСЛУЖВАНЕ НА ТРУДНО-ДОСТЪПНИ ТОЧКИ: Машината е лесно подвижна и може да се позиционира в трудно-достъпни точки. Там, където не може да достъпи челния товарач или друга стандартна транспортна техника, идва на помощ пневматичния товарач – дъна на силози с остатъчно зърно, ъгли и колони в плоски складове.
ЗАМЕСТВАНЕ НА ЧОВЕШКИЯ ТРУД: Чрез машината, на практика се елиминира изцяло ръчния човешки труд, тъй като тя извършва целия процес на товарене и разтоварване.
ЛЕСНО И ЕВТИНО ТРАНСПОРТИРАНЕ НА МАШИНАТА: Транспортирането на машината до различни дестинации е бързо и евтино (за разлика от по-тежката техника). Нашата машина се придвижва с обикновен товарен бус.
ЗАПАЗВАНЕ ЦЯЛОСТТА НА ЗЪРНОТО: Когато се претоварва зърно, Вашето желание е да не се поврежда ценната стока. Това се постига с начина на работа на пневматичния транспортьор – зърното не е изложено на механични удари и деформация.
БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА РАБОТА: Начинът на работа с машината се характеризира с безопасност и чистота. Няма открити и опасни за работни части, липсват и облаците от прах, който се образуват, при работа с натоварващ шнек или при почитване на остатъчно зърно, чрез човешки ръчен труд.
НАМЕСА ПРИ АВАРИЙНИ СИТУАЦИИ: Машината е полезна и при редица аварийни ситуации – отказ на наличната транспортна техника, почистване на разпиляно зърно, изолиране на влажно зърно и т.н.
Цена на машиносмяна без оператор*: 190.00лв, без включен ддс.
Цена на машиносмяна с оператор: 270.00лв, без включен ддс.

*Машината се предоставя без оператор само при условията на сключен договор и предоставена гаранционна сума!
Транспортът до обект на клиента се заплаща допълнително: 0.30лв/км, без включен ддс.
Цената подлежи на договаряне, при дългосрочни ангажименти и за редовни клиенти! Илинели е вносител на различни марки техника за зърно-съхранение и зърнен анализ. Посетете нашия уеб-сайт: bitak.net , за да се запознаете с други наши популярни продукти.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега

190.00лв.


Обява от В. Х. Кансълтинг ЕООД

(Регистриран на: 2018-06-08 12:13:38)