Видео заснемане на бизнес събития или семейни тържества с професионална камера sony hd

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2018-12-07 13:27:11.
ID на обява: 512884 | Брой разглеждания: 55
Видео заснемане на бизнес събития или семейни тържества с професионална камера sony hd

Състояние: Използвано
Тип: Частна

 
 
Видео заснемане на  бизнес събития или семейни тържества с професионална камера Sony HD – Z1, Canon XF 305 .Професионален оператор и монтажист.
 КИНОЛЕНТИ 8, 8super, 16мм. а при специални условия и 35 мм кинолента - реставрира  и прехвърля на DVD. Цветни корекции, монтаж и озвучаване.
 Видеокасети - VHS, S-VHS. VHS-c,  B-max, mini DV, U-matic, Video8. HI8  прехвърля на DVD. Изработка  на документални и други филми от видео и Ваш снимков материал.  Прожекции  с киномашини 8мм и 16мм и видео стени!
 Презапис на грамофонни плочи, аудиокасети и магнeтофонни  ролки  на CD.
Презапис от BETAMAX касети!
Видео стрийминг чрез Интернет.
 
Днес представянето онлайн с видео е по-лесно от всякога! Искате Вашите приятели да могат да гледат видеото от тържество Ви в Интернет? Искате да излъчвате на живо онлайн организираната от Вас пресконференция, семинар или друг вид работна среща? Днес това е възможно!
Ние ще поемем грижата да съхраняваме надеждно Вашите видео матeриали, да ги излъчим с перфектно качество към всички зрители в мрежата и да Ви предоставим подробна статистика за аудиторията и гледаемостта. Ние можем да осигурим надеждно излъчване на Ваши предавания на живо в реално време до неограничена аудитория.
 
Поискайте мостра преди да ни наемете!
Посетете сайта ни!

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА БИЗНЕС СЪБИТИЯ ИЛИ СЕМЕЙНИ ТЪРЖЕСТВА С ПРОФЕСИОНАЛНА КАМЕРА SONY HD":
 • Блиндирани врати за всеки дом / гр. София

  БЛИНДИРАНИ ВРАТИ (МЕТАЛНИ ВРАТИ) от Каракашев и Син EООД – изработват се от изключително здрава стоманена конструкция, която е допълнително подсилена в областта на бравата и пантите на вратите. Всяка една от блиндираните врати, които произвеждаме ни...

 • Много изгодни метални врати / гр. София

  Нашите блиндирани врати (метални врати) са за всяка фирма, която обмисля подобряване на своята сигурност с висококачествени блиндирани врати. Вече трябва да сте сигурни в избора си дали да изберете нашите блиндирани врати (метални врати) или дървените вра...

 • Товарни автомобили под наем от vitentbg / гр. София

  Ние от Virent.bg предлагаме товарни автомобили под наем на изгодни цени. Част от услугите ни са  свързани с превоз на мебели , офис техника и превоз и доставка на стоки  в София и областта .  Нашите товарни автомобили са нови,  в изпр...

 • Контейнери за строителни отпадъци / гр. София

  Предоставяне на контейнери 4,6,8,10,12 кубика за събиране и извозване на битови и строителни отпадъци * Доставка на варови разтвори с престои в контейнер * Доставка на контейнери за събиране на скрап  * Услуги с всякаква строителна механизация...

1.00лв.


Обява от Иванов

(Регистриран на: 2017-02-18 21:33:40)Последно разгледани обяви