Водни фенери "от Изтока" за незабравима атмосфера

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Варна | Публикувана на 2018-07-07 12:35:12.
ID на обява: 578945 | Брой разглеждания: 206
Водни фенери "от Изтока" за незабравима атмосфера

Състояние: Ново
Тип: Бизнес

Озарете със спираща дъха светлина всяко езерце, поточе или басейн. С био-разградимите водни фенери ще впечатлите всички и ще създадете атмосфера в най-подходящия момент.

Просто разопаковайте фенерът, разпънете го и сложете в него чаена свещ. Така фенерът е готов да го пуснете по вода. И понеже тези фенери са огнеупорни и водоустойчиви, те ще плават с часове, отдавайки романтична светлина чак докато изгасне чаената свещ.

Водните фенери имат дългогодишна история, свързана с Япония и Китай, където са използвани за различни фестивали и ритуали. А сега имате възможност да се потопите поне частично в източната култура. Фенерите са подходящи за всякакви поводи и поради удобната им кубична форма могат да послужат за осветяване на пътеки в градината, по време на сватбени тържества и барбекю партита.

- 100% биоразградими и екологични

- не се нуждаят от кабели, батерии и други източници на енергия

- 10 бр фенери в пакет.

Доставка до офис на Еконт или адрес - 3.50лв за стоки до 59лв и безплатно за стоки над тази сума.

Ние сме фирма и всички стоки са оригинални.

Код на продукта : 0000866

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ВОДНИ ФЕНЕРИ "ОТ ИЗТОКА" ЗА НЕЗАБРАВИМА АТМОСФЕРА":
 • Ваучери за подаръци.Интелигентният избор за желан подарък. / гр. Варна

  Коледните и Новогодишни празници наближават.Търсите подаръци! Предлагаме Ваучери за подаръци на цена -30 и 50 лв. Закупувайки ваучер, притеснението че сте подбрали неподходящ подарък ще отпадне и вашите приятели сами ще изберат желаната вещ.За повече инфо...

 • стенен часовник667 / гр. Варна

  Описание на продукта Стенен часовник във форма на лотка с пласмасови орнаменти и метален синжир от пвц материял.Размери- височина 37.5/21 см. ,шапка тип каубойс

 • стенен часовник669 / гр. Варна

  Описание на продукта Стенен часовник с уникален дизайн с пласмасови елементи и синжир , размер 30см.Подходящ е за всека стая или за подарък.

 • стенен часовник670 / гр. Варна

  Описание на продукта Стенен часовник два слона в два цвятя белия е с кристали иматериял пвц, кафевия е от полирезин.Размери 40 см.

21.90лв.


Обява от rockshop.bg

(Регистриран на: 2017-10-03 09:50:25)