Запер + Райф

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Ямбол | Публикувана на 2017-11-28 00:22:22.
ID на обява: 583053 | Брой разглеждания: 474
Запер + Райф

Състояние: Използвано
Тип: Частна

ZAPPER + SUPER ZAPPER
Това са два апарата в една кутия. Те имат сходства и различия относно начина си на използване.
Апарата „SUPER ZAPPER” се използва в комбинация с компютър (или лаптоп), а апарата „ZAPPER“ се използва самостоятелно.
За какво служат тези два апарата?
Апаратите имат за цел да премахват от организмите на хората всички микро и макро паразити и патогени, като вируси, бактерии, гъбички, плесени, червеи, глисти, тении, метили и много други.
Апаратите зареждат и изтощените клетки с енергия до оптимално ниво.
Чрез тях се стимулират функциите на всички органи.
Апаратите стимулират имунната система до ниво, което й позволява да се справи с потискащите я проблеми.
Те възстановяват функциите на мембраните на клетките така, че отново да бъдат без компромисни пазачи на вредните неща устремили се към тях и перфектни транспортьори на полезните такива.
Какъв е принципа им на действие?
Още преди много години се установило, че електрическия ток влияе на живите организми. Някои влияния са положителни, а други – не.
Изследователи в тази насока били не малко учени. Едни от тях са Никола Тесла и Реймънд Райф, а в наши дни и Хулда Кларк.
Никола Тесла е насочвал вниманието си към глобални проекти, като снабдяването на цялото човечество с безплатно електричество, но е правил за себе си и апарати, чрез, които се е поддържал енергичен и работоспособен по 20 -21 часа в денонощието.
За разлика от него Реймънд Райф се посветил в тази област. Той е бил микро биолог, лекар и физик. Благодарение на комплексните си познания, упоритостта и работохолизма е постигнал успехи още през 1930 година, които ние днес дори не можем да осмислим.
Той си е поставил за цел да открие сигурно средство против рака. Не само, че успял, но е постигнал и много повече. Реймънд Райф открива начини за премахване на още около хиляда и петстотин заболявания. Той е изобретил оптичен микроскоп, чрез, който е можел да наблюдава живи обекти с големина на вируси. Теоретично, това е невъзможно. Оптичните телескопи си имат свои граници. По мощност микроскопа му е постигал увеличение, което може да се достигне само от електронните микроскопи. Както знаете за да се осъществи наблюдение с електронен микроскоп, трябва обекта, който ще се наблюдава, първо да се облъчи с висока доза радиация. Тази радиация унищожава живите организми. Електронните микроскопи са подходящи само за наблюдение на не жива материя.
Реймънд Райф не само, че е създал микроскоп, който е преминал теоретичните ограничения за увеличение на оптичните микроскопи, но и наблюдавал на живо вирусите в клетките. Поради тази причина нарекли микроскопа му „Супер Микроскоп“.
По време на наблюденията си забелязал, че в раково болните клетки винаги присъства един вид вирус. Той го нарекъл „Х“ (хикс). Забелязал още, че само при някои видове рак винаги присъства и още един вирус. Нарекъл го „У“ (игрек).
Тези открития били в самото начало на изследователската му дейност.
Вече постигнал целта си, Реймънд Райф, решил да узнае дали и другите болести не са придружени от определен вид или видове вируси.
Той установил, че всяка болест се съпътства от един или повече видове вируси.
Откритията му били важни, но не достатъчни. Болните не страдали по малко след, като, узнавали, че имат и еди кои си вируси. Реймънд Райф е трябвало да открие и начин за премахването им.
Вирусите са много малки неща. Те са с размери между 15 и 350 nm., а количеството им може да бъде зашеметяващо голямо. Локалното им елиминиране е немислимо. Трябвало е да се измисли удачен начин за тяхното унищожаване и Реймънд Райф се е заел с това предизвикателство.
Не след дълго време положителните резултати били на лице. Той облъчвал наблюдавания материал с рентгенови лъчи. Реймънд Райф генерирал най слабите рентгеново лъчи, т.е. тези от началото на рентгеновия диапазон. Тези електрически лъчи са възможно най безвредни и същевременно с достатъчно енергия за да преминат през цялото физическо тяло на човека.
По време на облъчването вирусите „фосфоресцирали“, което ги правело лесно наблюдаеми. Така е било възможно да се наблюдава поведението им по време на облъчване.


Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега

80.00лв.


Обява от bobi

(Регистриран на: 2016-12-12 15:30:21)Други обяви от този потребител

Последно разгледани обяви

гр. Ямбол

80.00лв.