Зелен средновековен лагер - легенда за изгубените кралства 2018

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Варна | Публикувана на 2018-03-22 10:42:10.
ID на обява: 589375 | Брой разглеждания: 149
Зелен средновековен лагер - легенда за изгубените кралства 2018

Тип: Бизнес

Образователен център Йера съвместно с клуб по конна езда и организации за исторически възстановки, организират летен Зелен Средновековен лагер – Варна, през лято 2018 за малки и вече пораснали деца на възраст от 6 до 14 години.
Легенда за изгубените кралства“ е спортна, забавно-образователна програма, която се провежда недалеч от град Варна в екологично чист район в малка коне-ферма заобиколена от зелени гори и красиви поляни. Там децата ще прекарват незабравими дни в игри, забавления, тренировки, състезания и разходки.
Летен зелен средновековен лагер „Легенда за изгубените кралства“ ще въведе децата в света на историята и легендите, по забавен начин с игри, тренировки и демонстрации ще обогати техните знания и умения.
Програмата включва интензивни тренировки на открито по конна езда, стрелба с лък, историческа фехтовка, хвърляне на копие, горски преходи и ориентиране, училище по оцеляване и много други спортни игри, състезания и др.
След ежедневни занимания по стрелба с лък, хвърляне на копие, средновековен бой с меч и щит, конна езда, и много др. Участниците ще могат да премерят сили в множество турнири, състезания и игри, в които всеки ще може да демонстрира и види какво е научил и как се справя в света на „Легенда за изгубените кралства“.

Летния лагер ще се провежда на смени от периоди по две седмици в делничните дни. Има разработена програма по дни, като всеки ден ще научават и виждат нещо ново за живота от преди 1000 години.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "ЗЕЛЕН СРЕДНОВЕКОВЕН ЛАГЕР - ЛЕГЕНДА ЗА ИЗГУБЕНИТЕ КРАЛСТВА 2018":
  • 5 дневна коледна ваканция / гр. Варна

    5 Дневна Коледна Ваканция  Пампорово Пет дни/Четири нощувки, пълен пансион, транспорт от Варна Хотел „Елина“3* 26-30. 12. 2016г.        ЦЕНА от :  178ЛВ.    Цената включва: ·&nbsp...

1.00лв.


Обява от Образователен център Йера

(Регистриран на: 2018-03-22 10:31:44)
Други обяви от този потребител

Преводи - Варна

гр. Варна

1.00лв.

Последно разгледани обяви