80% ОТСТЪПКА СЕРИЯ ЧЕРЕН КИМИОН

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2018-01-01 13:03:32.
ID на обява: 585075 | Брой разглеждания: 44
80% ОТСТЪПКА СЕРИЯ ЧЕРЕН КИМИОН

Състояние: Ново
Тип: Бизнес

САМО ДО 3 ЯНУАРИ 2018!
Серията продукти с черен кимион Шампоан, Балсам за коса и Крем при бръчки - общо за 6 лева, вместо за 30!!!

ВИЖ ПРОМОЦИЯТА НА АДРЕС:
http://glagolnica.com/produkt/80-seria-cheren-kimion/


Крем при бръчки
Уникалната съставка в този крем е черният кимион (Nigella Sativa), който притежава възстановяващо и обновяващо клетките действие. Кремът изглажда бръчките и прави кожата мека, подхранена и гладка.
Действие на крема: Кремът Когиталност с ЧЕРЕН КИМИОН прониква бързо и ефективно в кожата, като доставя приятно чувство за лекота и неомазняване. Автентичният аромат на черен кимион оставя усещане за неподправена натурална свежест. Кремът прави кожата хидратирана, намалява дълбочината на бръчките и предотвратява образуването на нови.

Шампоан за коса
Шампоанът за коса съдържа като основна съставка масло от черен кимион (Nigella Sativa), което притежава уникално възстановяващо и подхранващо действие. Шампоанът запазва за дълго здравината и еластичността на косата, като подхранва и кожата на главата… Косата става красива, мека и приятна на допир. Шампоанът има неподправен автентичен аромат на маслото от черен кимион. Подходящ е за всеки тип коса.
Действие на шампоана: Шампоанът Когиталност с ЧЕРЕН КИМИОН прави косата уникално мека, здрава и приятна на докосване. Почиства в дълбочина, като подхранва както косата, така и кожата на главата. Неподправеният аромат на черен кимион оставя дълготрайно усещане за натурална свежест.

Балсам за коса
Балсамът за коса Когиталност с черен кимион придава на косата еластичност, прави я мека, еластична и подсилена. В допълнение улеснява разресването и предпазва косата от бухване. Балсамът има неподправен автентичен аромат на маслото от черен кимион.
Действие на балсама: Балсамът Когиталност с ЧЕРЕН КИМИОН олеснява разресването на косата, стилизира я и я прави еластична и приятна на допир. Косата се усеща лека, добре оформена и елегантна. Автентичният мирис на черен кимион оставя дълготрайно усещане за неподправена натурална свежест.

ПРОМОЦИЯТА ЩЕ ОТКРИЕТЕ НА АДРЕС:
http://glagolnica.com/produkt/80-seria-cheren-kimion/


Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "80% ОТСТЪПКА СЕРИЯ ЧЕРЕН КИМИОН":

6.00лв.


Обява от glagolnica.com

(Регистриран на: 2017-09-03 23:28:07)