Теодор Христов

Регистриран на: 2018-08-03 19:00:45
Ако сте правили бизнес с Теодор Христов гласувайте за него.

Ваза от глина 25лв.

гр. Шумен

25.00лв.
Сервиз на Gallo 300лв.

гр. Шумен

300.00лв.
Юзчета

гр. Шумен

50.00лв.
Комлект Capodimonte 150лв.

гр. Шумен

150.00лв.
Ваза в стил "Амфора" 70лв.

гр. Шумен

70.00лв.
Ваза на Royal Bavaria 80лв.

гр. Шумен

80.00лв.
Ваза от порцелан 60 лв.

гр. Шумен

60.00лв.
Настолен часовник 45 лв.

гр. Шумен

45.00лв.
Ваза Rosental 400 лв.

гр. Шумен

400.00лв.
Мини Картина 40лв.

гр. Шумен

40.00лв.
Картина Пейзаж 150 лв.

гр. Шумен

150.00лв.
Картина "Богатири"

гр. Шумен

300.00лв.
Картина Макове 400лв.

гр. Шумен

400.00лв.
Трапезна маса 350лв.

гр. Шумен

350.00лв.
Холна маса 180лв

гр. Шумен

180.00лв.
Трапезна маса 280 лв.

гр. Шумен

280.00лв.
Трапезна маса 380лв

гр. Шумен

380.00лв.
Декоративна маса 100 лв.

гр. Шумен

100.00лв.
Маса за кафе 450 лв.

гр. Шумен

450.00лв.
Холна маса "Дракон"

гр. Шумен

250.00лв.