Екскурзия Загреб, Истрия и Плитвички езера

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. София | Публикувана на 2018-11-14 12:23:41.
ID на обява: 599125 | Брой разглеждания: 364
Екскурзия Загреб, Истрия и Плитвички езера

Тип: Бизнес

Екскурзия Загреб, Истрия и Плитвички езераЦена от: 495лв.
Маршрут: София-Загреб, Опатия, Риека, остров Крък, Плитвички езера -София
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки
Транспорт: aвтобус

Дати:

25.04.2019 -29.04.2019 г.
23.05.2019 -27.05.2019 г.
19.06.2019 -23.06.2019 г.
04.09.2019 - 08.09.2019 г.
19.09.2019 -23.09.2019 г.

Отстъпки
За ранни записвания:
5 месеца преди датата на отпътуване - 6 %
4 месеца преди датата на отпътуване - 5 %
3 месеца преди датата на отпътуване - 4 %


Други:
- Деца до 11.99 г. => 30%, при настаняване с двама възрастни; деца до 17.99 г. => 3% от пакетната цена;
- Студенти и пенсионери, за пътували минимум 2 пъти с фирмата => 2% от пакетната цена;
- Записалите се в офиса ни между 12:00 и 13:00 ч. ще получат => 2% отстъпка от пакетната цена.

Могат да се ползват само два вида отстъпки!!!1-ви Ден: 790 км
София – Загреб
Отпътуване в 6.00 ч. от София, паркинга на Автогара Сердика пред Централна ЖП гара.
• Възможност за трансфер (отпътуване от и връщане в посочените градове) при мин. 15 туристи с доплащане: Бургас, Сливен, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик.
• Възможност за трансфер (отпътуване от и връщане в посочените градове) при мин. 15 туристи с доплащане: Варна, Девня, Шумен, Търговище, Велико Търново, Ловеч, Ботевград.
Транзитно пътуване през Сърбия. Вечерта пристигане в Загреб, столицата на Хърватия. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка в района на Загреб.

2-ри Ден:
Загреб – Опатия 175 км
Закуска.Туристическа програма в Загреб: историческата част на Загреб (Горни Град - Градец и Каптол) – бароковия епископски дворец и Катедралата със статуята на Дева Мария с четирите ангела, каменната порта, площад Св. Марк с едноименната църква, площад Св.Катерина с най-красивата барокова църква в Загреб, площад Бан Йосип Йелачич, кулата Лотршчак, Кървави мост. Свободно време. Отпътуване за хърватската ривиера и курорта Опатия. Разходка в Опатия: алеята Лунгомаре, Бенедиктинското абатство Свети Яков, хотел Опатия, хотел Кварнер - някога любимо средище на елита на Австро-Унгарската монархия, известната статуя на Девойката с чайката. По желание (с допълнително заплащане -15 евро за възрастен и 8 евро - за деца до 12 г.) - круиз с корабче в Адриатическо море. Настаняване в хотел. Вечеря. Ношувка в Риека-Опатия.

3-ти ден: 225 км
Опатия - Риека – Истрия Пула - Опатия
Закуска. Разглеждане на Риека - един от най-популярните туристически градове в Хърватия и нейна морска столица: Градската кула с часовника, Катедралата Св. Вит - покровител на града, фонтана Кавазаки - дар от Япония, Храма на Дева Мария, Губернаторския дворец , изграден в стил късен Ренесанс, Общинската библиотека и Народния театър, дело на виенските архитекти Фелнер и Хелмер, сътворили народния театър в София, крепостта Търсат.
Отпътуване за полуостров Истрия и пристанищния град Пула. Туристическа програма в Пула-посещение на известната римска арена-амфитеатър от I век - една от най-добре запазените в света, Портите-близнаци, Арката на Сергий, главната улица, параклиса на Света Мария Формоза, храмът на великия римски император Октавиан Август, старинната сграда на кметството, Катедралата Успение Богородично. Връщане в хотела. Вечеря. Ношувка в района на Риека - Опатия.

4-ти Ден: 200 км
Опатия - остров Крк - Плитвички езера
Закуска. Отпътуване за о-в Крък - най-голямият остров на Адриатика, свързан със сушата чрез мост, дълъг близо 1,5 км. Туристическа програма в град Крък. Разглеждане на Франкопанския замък построен през XIII век, градските стени, Катедралата, площад Камплин, Кулата, църквата Св. Квирин - светеца покровител на града.
Отпътуване за национален парк Плитвички езера - най- красивия и известен от общо осемте на брой национални паркове на Хърватия, включен в списъка на ЮНЕСКО на световното наследство. Плитвичките езера са уникален пример за физично - биохимична лаборатория на открито. Чрез образуване на варовикова кора върху подводната растителност, в местата на преливане на водата възникват естествени бентове, от които долината на река Корана се преобразява в каскада от 16 стъпаловидно подредени проточни езера. Обиколката на парка продължава около 4 часа, като билетът на стойност 150 куни включва ползване на туристическо влакче и корабче. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка в района на езерата.

5-ти Ден : 940 км
Плитвички езера - София
Закуска. Отпътуване за София. Пристигане в София късно вечерта.


Цена:
• 495 лв. – на човек в двойна или тройна стая
• 455лв. – за дете до 12 г., настанено с двама възрастни
• 585 лв. – за единична стая


Цената Включва:
• Транспорт с лицензиран за международен превоз автобус
• 4 нощувки със закуски и вечери в хотели 2 и 3*: 1 - в района на Загреб, 2 - в района на Риека - Опатия, 1 - в района на Плитвичките езера
• Екскурзоводско обслужване

Цената не включва:
• Медицинска застраховка (около 8лв на човек до 64 г при 5000 ЕВРО покритие на Застрахователна компания ГРУПАМА ЕАД, за клиенти над 65 год. има оскъпяване) - заплаща се предварително в офиса;
• Музейни такси: около 20 € (виж МУЗЕИ)
• Входна такса за национален парк Плитвички езера 150 куни ~40 лв.
• Входна такса на амфитеатъра в Пула- 15 куни ~4лв
• Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист - 80 лв.
• Възможност за трансфер в двете посоки при мин. 15 туристи с доплащане: Бургас 55лв., Сливен 45лв., Ст.Загора 35лв., Пловдив 25лв., Пазарджик 20лв.
• Възможност за трансфер в двете посоки при мин. 15 туристи с доплащане: Варна 60 лв.; Девня 55 лв.; Шумен 50 лв.; Търговище 45 лв.; Велико Търново 40 лв.; Ловеч 35 лв.; Ботевград 30 лв.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
- По всички автобусни програми има възможност за тръгване от Бургас, Сливен, Хасково, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Русе, Плевен и Велико Търново, Варна, Девня,Шумен , Търговище ,Велико Търново,Ловеч,Ботевград . срещу доплащане и препотвърждение при събран минимум 15 човека);
- Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години не придружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт. Фирма „Алегра Ви Тур“ Ви съветва при наличност на два документа лична карта и задграничен паспорт по време на провеждане на екскурзията да носите със себе си и двата документа и да ги съхранявате на две отделни места.
- Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.
- Срок за записване: до запълване на свободните места.
- Начин на плащане: аванс в размер на 30 % от пакетната цена за автобусен вариант и 50 % при самолетен вариант на човек при записване, доплащане до 15 работни дни преди датата на отпътуване.
- В някои от държавите е задължително да се плаща сити такса в хотелите между 1 и 5 Евро на вечер при напускане или настаняване в хотела, тарифата се определя според категоризацията в съответната държава. Таксата се заплаща на рецепция от клиентите или предварително събрана от водача преди настаняване.
- Необявените хотели в програмите, ще бъдат обявени 7 дни преди отпътуването.
- Всеки има право да ползва до две отстъпки: ранни записвания към съответната програма ако има + 1 от стандартните или 2 от стандартните.
- деца до 11.99 г. => 30%, при настаняване с двама възрастни; деца до 17.99 г. => 3% от пакетната цена;
- студенти, пенсионери и за пътували минимум 2 пъти с фирмата => 2% от пакетната цена;
- записалите се в офиса ни между 12:00 и 13:00 ч. ще получат => 2% отстъпка от пакетната цена
- Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
- Туроператорът препоръчва на своите клиенти да носният в себе си от месната валута в съответните градове когато пътуват.
- Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
- Агенцията си запазва правото за промени в последователност на изпълнение на програмата.
- Минималния брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
- Пътуванията се заплащат в български лева или евро/ по курса на БНБ към деня на плащане/.
- Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 работни дни преди датата на отпътуване.
- При самолетните програми, когато се ползват полети на ниско тарифни компании (WIZZ air, RYAIAN air) цената на чекирания багаж или голям салонен багаж може да се каже в деня на резервацията. В някои от програмите има възможност багажа да бъде даден по-рано и изпратен с автобусната група. Туристическата агенция не носи вина или каквато и да е отговорност за загубен, закъснял или откраднат багаж. Информация за условията за багаж може да видите в WIZZ air и RYAIAN air
- Застраховка "Отмяна на Пътуване" на фирма Групама ЕАД може да намерите информация ТУК. Сумата за застраховка отмяна на пътуване не се възстановява, Общи условия за застраховка "Отмяна на Пътуване"
- Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 7500180000124 / с валидност от 00:00 часа на 15.03.2018 до 24:00 часа на 14.03.2019 на ”ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ” ЕАД. Адрес: гр.София 1124 бул. Цариградско шосе № 47А,Блок В ет.3(вход от ул. Николай Ракитин) тел. +359 2 915 88 88, За щети: 0700 123 32; е-маил: office@groupama.bg

Имаш нещо за продажба? Добави обява
Виж обяви от същата категория като "ЕКСКУРЗИЯ ЗАГРЕБ, ИСТРИЯ И ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА":
НОВА ГОДИНА 2019 В БЕЛГРАД - ХОТЕЛ MAJESTIC 4* / гр. София

НОВА ГОДИНА 2019 В БЕЛГРАД - ХОТЕЛ MAJESTIC 4* Цена:от499 лв.Марщрут:-София-Белград-Нови Сад-Беглрад-СофияПродължителност: 4 дни /3 нощувки Дата на отпътуване: 30.12.2018 – 02.01.2019Възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора, Плов...

Коледа или НГ на Халкидики Х. PORTO CARRAS-MELITON 5*соб.транспорт / гр. София

На Ситония за Коледа или Нова Година СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА В Х-Л PORTO CARRAS-MELITON BEACH 5*! СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ! КОЛЕДА 378 лева на човек за 3 нощувки в периода 23/12 - 26/12 в DLX DBL Golf View, със закуска и вечеря 289 лева на чове...

НГ о. Лефкада 30.12., 3 н.+вечери-Ioanian blue 5* / гр. София

1 ДЕН 30/12/2017: Отпътуване от София в 6:00 ч от стадион “ Васил Левски“ по маршрут София –Солун – Верия – Козани – Йоанина – Превеза – о-в Лефкада. Настаняване в хотел Ionian Blue 5* - Nikiana / само на 4 км от столицата на о-ва Лефкас /. Вечеря. Нощув...

Охрид - македонска приказка - настаняване в СТУДИО - екскурзия с автобус с отпътуване от София / гр. София

Вид транспорт: АвтобусПродължителност: 3 дни / 2 нощувкиМаршрут: София - Скопие - Охрид - манастирът Св. Наум - Струга - Битоля - СофияДати: 03.03.2018, 09.03.2018, 16.03.2018, 23.03.2018, 30.03.2018, 13.04.2018, 20.04.2018, 27.04.2018, 29.04.2018, 05.05....

495.00лв.


Обява от АЛЕГРА ВИ ТУР

(Регистриран на: 2016-12-11 15:25:19)