Катрин Макс ООД – Хартиени покривала за кушетки и легла, лични предпазни средства.

гр. Варна | Публикувана на 2019-12-27 09:15:15.
ID на обява: 566503 | Брой разглеждания: 376
Катрин Макс ООД – Хартиени покривала за кушетки и легла, лични предпазни средства.

Тип: Бизнес

Фирма „ Катрин Макс” ООД предлага хартиени покривала за кушетки – изключително подходящи за всички видове физиотерапии, рехабилитационни центрове, болници, кабинети, козметични салони и студия.

Медицинските хартиени покривала KAТRIN са изключително икономични, изработени от 100 % целулоза с или без ПОЛИЕТИЛЕН, с перфорация за лесно оразмеряване. Предлагат се с различна ширина.

В шоурума ни на адрес: гр. Варна, ул. “Петър Райчев” 18, разполагаме с пълната гама хартиени покривала и държачи за тях.
При нас можете да намерите и калцуни за еднократна употреба за ръчно или автоматично поставяне, диспенсъри за калцуни, чехли за еднократна употреба, различни видове ръкавици за еднократна употреба – винилови, полиетиленови, латексови с и без пудра, предпазни шапки, маски и престилки.

Клиентите ни могат да се възползват от нашата консултация и да получат от нас цялостна програма за оптимизиране на хигиенното обслужване.

„Катрин Макс” ООД е директен вносител на водещи европейски производители и предлагаме качествени продукти на добри цени.

„Катрин Макс” предлага безплатна доставка до Вашия обект във Варна, Шумен, Добрич, Търговище, Разград.

За по-подробна информация и цени може да посетите фирмените ни сайтове:
bitak.net ; bitak.net ; bitak.net
както и да се свържете с нас на тел: 052/300682, 0884 407141 , 0882 052103 и на e – mail: stanev@katrin-max.com

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "КАТРИН МАКС ООД – ХАРТИЕНИ ПОКРИВАЛА ЗА КУШЕТКИ И ЛЕГЛА, ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА.":
  • Агенция предлага Придружаване в Болница в град Варна / гр. Варна

    АКО ВАШ БЛИЗЪК Е В БОЛНИЦАИ ЖЕЛАЕТЕ ТОЙ ДА ПОЛУЧИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ГРИЖАТО НАШАТА АГЕНЦИЯ МОЖЕ ДА ПОЕМЕ СЛУЧАЯДО НЯКОЛКО ДНИ ИЛИ ПО СПЕШНОСТНЕОБХОДИМО Е В БОЛНИЦАТА ДА ИМА УСЛОВИЯКАТО ЛЕГЛО ЗА ПОЧИВКА И ХРАНА ЗА ПЕРСОНАЛАКАТО ИЗПОЛЗВАТЕ ЛИЦЕНЗИРАНА АГЕНЦИЯ ЗА...

  • СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - "ПОЛИКОНТАКТ" ВАРНА / гр. Варна

    СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА - "ПОЛИКОНТАКТ" ВАРНА ПРЕДЛАГА ПЪЛЕН ПАКЕТ ОТ УСЛУГИ, КОИТО СА ИНДИВИДУАЛНО СЪОБРАЗЕНИ С ДЕЙНОСТТА НА ВАШАТА ФИРМА И ОТРАСЪЛА, В КОЙТО СЕ РАЗВИВАТЕ.За контакти: 0888833363 ,052 601 601.e-mail: contact7@polycontact.com

  • Клиника за лечение на зависимости Ренесанс Интер / гр. Варна

    Ние сме клиника за лечение на алкохолизъм и наркомании. Нашите сътрудници са психолози и психиатри, специализирани в лечението на зависимости. Гарантираме бързо, безболезнено, ефективно и анонимно лечение на химически и социални зависимости в комфортна об...

7.00лв.


Обява от Katrin_Max

(Регистриран на: 2017-02-18 17:03:46)