Курс по масажи в лицензиран учебен център в Бургас

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Бургас | Публикувана на 2019-12-26 14:47:45.
ID на обява: 563902 | Брой разглеждания: 450
Курс по масажи в лицензиран учебен център в Бургас

Състояние: Ново
Тип: Частна

Център за професионално обучение „ЕС ЖИ ДИ” с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда квалификационнни курсове по МАСАЖИ :

ЗА НАЧИНАЕЩИ:

1. Класическия масаж:
-масаж на окосмената част на главата при: главоболие, пренапрежение, стрес;
-масажна яка - на врата, раменете и основата на черепа;
-масаж на лумбосакралната зона - при проблеми в поясно-кръстната област;
-козметичен масаж;
- общ масаж - на цялото тяло и крайниците;
- спортен масаж;
2. Специализирани лечебни масажи:
- сегментарен масаж;
- точков масаж;
- мускулен масаж;
- периостален масаж;
- рефлекторен масаж;
- тонизиращ масаж
-релаксиращ масаж;
3. Специализирани източни масажи:
- зонотерапия;
- антицелулитни методики;
- вендузен масаж.

За напреднали:

1. ИУМЕЙХО (САЙОНДЖИ) МАСАЖ (наричан още Божествен масаж е лечебен метод за наместване костите на цялото тяло, отпускане на неговите мускули, съединителна тъкан и радикално премахване на болести, свързани с таза като център)
2. АЮРВЕДА МАСАЖ (Аюрведа е система за поддържане на здравето и предлага най-всеобхватната терапевтична практика за масаж, известна до днес в света. Според Аюрведа (аю-живот и веда- знание) човешкото тяло е изградено от 7 вида тъкани: плазмена, кръвна, мускулна, масна, костна, нервна и репродуктивна и тялото не се разчленява на труп, глава крайници и т.н. Тя е природосъобразна медицина и гледа на тялото като на психосоматично цяло и смята, че менталното, емоционалното и психичното състояние на човека въздействат върху него). -
3. РЕФЛЕКТОРЕН МАСАЖ (Рефлексотерапията или рефлекторно-сегментарният масаж се основава на идеята, че човешкият организъм е едно цяло, т.е. заболяването на един орган не е изолирано явление и може да повлияе негативно на друг орган в тялото. Рефлекторният масаж е известен още и като масаж на гръбначно-мозъчната нервна система. Той е малко по-силов, и не се практикува при лица под 15 годишна възраст. Подходът е строго индивидуален поради различния праг на търпимост на болка).
4. ПЕРИОСТАЛЕН МАСАЖ (Нарича се още натисков масаж. Прилага се в реактивните точки на периоста. Извършва се с върховете на пръстите или с втората интерфалагеална става на третия пръст. Масажното действие се изразява в местното възбуждане на кръвообращението и регенерацията на клетките, особено в периоста, но се влияе предимно рефлекторно върху органите, свързани по нервен път с масирания сегмент от периоста. Методът оказва болко-успокоявощ действие при болезнени процеси)
5. СЕГМЕНТАРЕН МАСАЖ (Сегментарно-рефлекторният масаж (СРМ) има за цел не прякото въздействие върху поразения орган, а косвеното повлияване чрез въздействие върху определени сегменти или зони, с което се стимулират гръбначно-мозъчни нерви, инервиращи дадените органи или системи

Материалите за провеждането на практическите занимания са осигурени от учебният център. Удостоверенията, които издаваме са лицензирани важат както в страната, така и в чужбина..
Обученията се водят от високо квалифициран преподавател - кинезитерапевт.

Свържете се с нас за записвания за курс, за контакти, повече информация или други запитвания, както можете да ни посетите на адрес:


гр. Бургас, ул. „Цар Симеон I” № 81, ет. 1, тел. 056989022, 0885695570

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега

520.00лв.


Обява от Учебен център Визия

(Регистриран на: 2017-03-10 12:22:56)