Курс по ТРЗ и личен състав

Тази обява е с изтекъл срок.
гр. Банско | Публикувана на 2017-11-16 17:16:25.
ID на обява: 582291 | Брой разглеждания: 116
Курс по ТРЗ и личен състав

Тип: Бизнес

Търсите развитие ? Курс по ТРЗ и личен състав в Алфабет – Пловдив!


АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предоставя възможността да натрупате знания в сферата на ТРЗ и Личен състав. Вие ще научите: основните нормативни документи: КТ, КСО, Закон за бюджета на ДОО, ЗЗО, ЗГВРС, Наредба 5 за съдържанието и реда за изпращане на уведомление по по чл. 62, ал. 4 от КТ, Наредба за работното време, отпуските и почивките, НСОРЗ, Наредба за елементите на възн. и за доходите върху които се правят осиг. вноски, ЗЗБУТ, Наредба 8 за съдържанието и реда за подаване и съхранение на данни от работодателите, осигурителите за осиг. от тях лица, както и самоосигуряващите, Наредба за пенсии и други, управление на човешки ресурси, трудови договори, работно време и почивки, трудова книжка, осигуряване, ведомост за заплата, подаване на информация в ТД на НАП, пенсиониране.
Курсове в удобно за Вас време(дневни,вечерни и съботно-неделни варианти; индивидуално обучение). Разполагаме с висококвалифицирани преподаватели,специалисти в своята област.
Заповядайте и ще останете доволни от начина на преподаване,качеството на обучение и ниските ни цени !
Гр. Пловдив, ул. “Цанко Дюстабанов” № 15
Телефон за връзка: 0895 622 474
e-mail: alfabetcenter@abv.bg Skype: alfabetcentre bitak.net

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "КУРС ПО ТРЗ И ЛИЧЕН СЪСТАВ":
  • Курс по счетоводство / гр. Банско

    Търсите развитие ? Курс по счетоводство ще Ви отведе крачка напред!!!АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предоставя възможността да натрупате знания в сферата на СЧЕТОВОДСТВОТО - счетоводното законодателство,банковото кредитиране и др.Курсът се води от счетоводители с дъ...

266.00лв.


Обява от alfabet

(Регистриран на: 2017-11-16 14:28:08)