Менструални чашки MeLuna от Германия

гр. Стара загора | Публикувана на 2018-02-24 17:57:19.
ID на обява: 588219 | Брой разглеждания: 17
Менструални чашки MeLuna от Германия

Състояние: Ново
Тип: Бизнес

MeLuna - това е световно известна марка менструални чашки, произведени в Германия.
Менструалната чашка MeLuna осигурява свобода, лекота, чистота, чувство за сигурна защита и увереност - всичко, което всяка жена желае. Лесна за използване.
Използва се от 5 до 10 години при правилна употреба.
Има оптимален размер, дизайн с гладка повърхност за лесно използване и поддръжка.
Менструалните чашки MeLuna са произведени от мека медицинска TPE - термопластичен еластомер ( от същия материал се произвеждат бебешки залъгалки ). Използването на медицинска TPE гарантира, че няма да има алергични реакции при употребата на менструална чашка.
Удобна и лесна за използване, изпразване само 2 пъти на ден - през 8/12 часа. Може да се използва през нощта. Измива се със студена вода. Възможност да се стерилизира във вряща вода ( до 135° C ) за 2-3 минути.
Подходяща за всички жени.
Хигиенна, тъй като термопластичния еластомер не позволява на бактериите да се размножават.
Удобна, тя не се усеща.
Не променя естествената флора на влагалището и не изсушава лигавицата (за разлика от тампоните). Не създава условия, подходящи за възпаление на пикочните пътища.
Комфорт: Тъй като менструалната чашка е разположена директно вътре в тялото, това създава чувство на компресия. Чашката предотвратява усещането за сухота, което може да създаде тампона. Една чашка може да се използва преди появата на менструация, което може да бъде полезно за жени с нередовен менструален цикъл.
Лесна за употреба: Менструалната чашка може да побере повече течност, отколкото тампон, дори и при силно кръвотечение, така, че да може да се отиде до тоалетната.
Икономичност: Първоначалната инвестиция за менструалната чашка е по-голяма, отколкото за други хигиенни продукти, но се ​​ възстановява при по-продължителна употреба( 4-5 месеца).
Подходяща за употреба във всички спортове, включително и плуване. С чашката може да се вземе и вана, и да се отиде на ПЛАЖ!
ПОКУПКИ: Онлайн или гр. Стара Загора, ул. „Гео Милев“ 43
www.meluna.bg

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "МЕНСТРУАЛНИ ЧАШКИ MELUNA ОТ ГЕРМАНИЯ":

31.20лв.


Обява от Станчев

(Регистриран на: 2016-12-12 19:43:51)