Радио часовник аларма термометър чисто нов

гр. Видин | Публикувана на 2019-01-17 09:59:17.
ID на обява: 567518 | Брой разглеждания: 153
Радио часовник аларма термометър чисто нов

Състояние: Ново
Тип: Частна

Продавам чисто нов, само разопакован за тест, радиочасовник с FM, радио и термометър, цифрова настройка и голям дисплей, така че да може да се вижда от единия край на жилището до другия.
С отличен звук и удобство, този радиочасовник осигурява най-доброто качество при слушането на радио с цифровата настройка на FM станции. С големия дисплей виждате часа с един поглед, а вграденото резервно захранване гарантира, че ще се събудите навреме, дори при спиране на тока.
Цифрова настройка с настроени станции посредством копчетата, разположени в горния десен ъгъл на часовника, които са достатъчно големи и няма да натискате едновременно по две копчета поради размер.
Цифровото FM радио предлага допълнителни музикални възможности за музикалната колекция на вашата аудио система Philips. Просто настройте станцията, която искате да зададете, и задръжте бутона за настройка, за да запаметите честотата. С настройваните станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да извиквате своята любима станция, без да е необходимо да настройвате ръчно честотите всеки път.
Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.
Събуждайте се с любимата си музика, радиостанция или със звънец. Просто настройте алармата на вашето радио с часовник Philips да ви събужда със станцията, която сте слушали последна, или изберете събуждане със звук на звънец. Когато стане време за събуждане, вашето радио с часовник автоматично ще включи тази станция или ще прозвучи звънецът.
Двоен будилник, с който вие и партньорът ви се събуждате по различно време.
Аудио системата позволява задаване на две аларми. Задайте един час за вашето събуждане и друг - за събуждане на човека до вас.
Таймер за заспиване, за безгрижно заспиване с любимата ви музика.
Таймерът за заспиване ви дава възможност да решите колко дълго да слушате музика или избрана радиостанция, преди да заспите. Просто задайте ограничение на времето (до 1 час) и изберете радиостанция за слушане, докато се унесете в сън. Този радиоапарат ще продължи да свири до зададеното време и след това автоматично ще превключи в икономичен, тих режим на готовност. Таймерът за заспиване ви позволява да заспите с любимия си радио диджей, без да броите овце или да се тревожите, че хабите електричество. Допълнителният термометър в скалата показва стайната температура, което ви улесняма да не търсите в интернет време и градуси. Цената е 60 лв., не се коментира, договаря и тем подобни цигании. Ако ви е необходим, моля звънете на номер: 0877487040 . На всички желая успешен и хубав ден.

Имаш нещо за продажба? Добави БЕЗПЛАТНА обява сега
Виж обяви от същата категория като "РАДИО ЧАСОВНИК АЛАРМА ТЕРМОМЕТЪР ЧИСТО НОВ":
 • Apple iРod nano 8GB / гр. Видин

  Един от най-добрите в серията Apple ipod модел Apple iРod Model А1320 със камера и вградена памет 8Gb, аудио, видео и радио. Състоянието му е добро, както ще се убедите от снимките, с нормални следи от употреба е. Батерията е литиевойонна, не се вижда и и...

 • Луни за вграждане пълен комплект чисто нови / гр. Видин

  Продавам нови, неползвани, маркови метал-халогенни мощни луни за вграждане, подходящи за дом, офис, магазини. Произведени в Испания, от там съм ги донесъл, това са компактни луни за вграждане от стомана, алуминий и закалено стъкло. Комплект 5 броя, всички...

 • Samsung DVD-S225 / гр. Видин

  Samsung DVD-S225DVD плейърът е с вградени Dolby Digital и DTS декодери и разполага с S-Video конектор и цифрови аудио изходи (оптичен и коаксиален). На задния панел има още и SCART букса, и класически изход за композитен видеосигнал. Моделът DVD-S225 е ид...

 • Детектор за банкноти и други ценности / гр. Видин

  Продавам чисто нов никога не използван само тестван детектор за разпознаване на фалшифицирани парични знаци, видими само при използването на ултравиолетова светлина. Машинката е задължителен аксесоар за тези, които работят с парични средства, особено при...

60.00лв.


Обява от dimitar559

(Регистриран на: 2016-12-11 15:25:10)